MenStyle E-TV Podcast Try-Out met Henny Seroeyen en Miss Exclusive

Het was nooit de bedoeling om ‘Live’ te gaan…

Maar we hebben ballen aan ons lijf en we deden het gewoon toch…

Wie ons al langer volgt weet dat wij een radioprogramma hebben gehad op een lokale zender. Daar ‘The Sky The Limit’ is en we net die extra uitdaging willen vinden en we geloven in meer dan alleen radio, zijn we beginnen experimenteren met E-TV. Een eerste try-out is gebeurd en als de reacties wat positief zijn, zijn we van zin om hier zeker mee door te gaan.

Co-host naast onze hoofdredacteur Jens Aerts (en in de toekomst misschien ook wel mede-eigenaar van Whatmatters Kevin Stickens) is niemand minder dan Henny Seroeyen, acteur, wereldberoemd fitnessmodel én influencer.

Samen mochten zij de voormalige en nieuwe Miss Exclusive verwelkomen in een compleet uitgeruste studio. Hieronder alvast het relaas. Mochten er bedrijven, merken,… ofzo zijn die zich via deze weg in de kijker willen zetten, zij mogen hun voorstel doen via een mailtje naar [email protected] Wie weet kom jij dan ook op Whatmatters TV.

In de rand van onze ontmoeting nam gisterennamiddag Miss Exclusive 2019 Caro Van Gorp haar prachtige elektrische BMW i3s waarover ze sprak in het interview met ons in ontvangst. Aangezien Miss Exclusive ons land zal vertegenwoordigen op Miss Earth is dit alvast een perfecte start van haar milieu campagne. Miss Exclusive zet zich massaal in om mensen te sensibiliseren om zorgzaam om te gaan met ons milieu en klimaat. Wie is Anuna De Wever als je een knappe dame als Caro Van Gorp hebt!

You May Also Like

Bert Ostyn over 20 jaar Absynthe Minded en zijn liefde voor muziek (Interview)

Absynthe Minded duikt in 2021-2022 het twintigste levensjaar in. Al twee decennia lang – een ...

Wij spraken met Callboy Rik ‘Jay Vleugels’ Verheye

Ongelooflijke fan…dat zijn wij van Callboys. En als we dan echt nog onze favoriete ...