glennis-grace-amerika

MenStyle Got Talent: Glennis in Amerika

Nagenoeg ieder land ter wereld heeft wel één of andere variatie van het razend populaire “got talent” lopen. Totaal onbekende en hunkerende artiesten krijgen er de kans om voor een groot publiek en een professionele jury hun talent tentoon te stellen, in de hoop door te breken. Dat de resultaten van zo een show niet altijd even bevredigend zijn hoeven we de modale Belg niet te gaan vertellen, denken we even terug aan het eerste seizoen ooit van Idool. De winnaar, Peter, werkt ondertussen heerlijk terug in de riolen (wat hij ook graag doet) en de verliezer, Natalia, .. wel ja.. Ik denk dat het duidelijk is.

Dé meest populaire editie van de “Got Talent” franchise is echter de Amerikaanse versie. Populair op dusdanig niveau dat steeds meer internationale artiesten er hun kans wagen. Amerika is namelijk nog steeds the land of opportunities (en beschik ook over een gigantisch aantal mensen met kapitaal en een nood aan entertainment).

Artiesten die in eigen land totaal onbekend zijn, zoals Aaron Crow uit Ruiselede, proberen er hun naam en faam te maken.

De United States zouden natuurlijk zichzelf niet zijn, moesten ze niet gaan teren op die internationale faam en zo hier en daar een verhaal wat extra gaan aandikken. Dit jaar nam de Nederlandse zangeres Glennis Grace ook deel aan de Amerikaanse show. Glennis, een gevierd artieste in de lage landen, met reeds een gouden plaat achter de kiezen, is absoluut geen onbekende in de showbizz. Alleen hebben de Amerikanen er een totaal ander verhaal rond gefabriceerd, hopend dat de modale Amerikaan toch niet even snel op internet zou gaan kijken.

Dat was natuurlijk helemaal buiten de Nederlandse komiek Arjen Lubach gerekend (de man die we nog allemaal kennen vanwege zijn hilarische video gericht aan Donald Trump). Hij maakte er snel zijn eigen interpretatie van en eerlijk ? We vinden die beter dan het origineel.

 

You May Also Like

Te koop: Porsche uit Bad Boys

Bad Boys, Bad Boys, What you gonna do?  Wie Bad Boys zegt, zegt Will ...

Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, hunkert naar liveoptredens (Interview)

Met de nieuwe plaat ‘Straks is ook goed’ onder de arm beloven de eerste ...

Te koop: KITT uit Knight Rider (en David Hasselhoff brengt hem persoonlijk thuis)

Na het busje van The A-Team, nu een andere filmparel Of David Hasselhoff op ...