5 tips om het langer vol te houden in bed

Uiteindelijk willen we het als man toch allemaal langer volhouden in bed, of ben jij dat wereldwonder dat het altijd uren volhoudt? Er doen uiteraard al heel wat langer zweverige theorieën de ronde hoe je je orgasme kan uitstellen, maar hoeveel geloof moet je daar aan hechten?

Wij doken alvast in het boek Mastering Multiple Position Sex en vergaarden wat kennis die we graag in 5 tips met jullie delen. Het is een harde job, maar iemand moet het doen!

1.Pas je masturbatie technieken aan

Geef het maar toe, ook jij doet het! Al kan dit soms wel een belemmering vormen voor je beleving van seks. Vind je masturberen leuker dan het ‘echte’ werk, dan ben je niet raar, maar moet je misschien je techniek aanpassen. Stem je handwerk meer af op het type van seks dat je ook effectief met je partner hebt.

2. Overweeg professionele hulp

Nee, dat is al lang geen schande meer. En wie weet is de therapeut wel gewoon een lekker ding. We vrezen dat je dan niet echt van je probleem van vroegtijdig klaarkomen af gaat geraken, maar dat is dan bijzaak.

3.Past de Masters & Johnson knijptechniek toe

Dit is zowat de meest gekende techniek om een voortijdige ejaculatie te voorkomen en ook één van de meest effectieve. Op het punt dat je bijna klaarkomt knijp je hard net onder de eikel om zo het opstuwende bloed & zaad terug te duwen. Eens de sensatie van het bijna klaarkomen is gepasseerd kan je weer verder beginnen pompen.  Oefenen kan je bijvoorbeeld met een nepvagina. We geven het maar even mee!


4. Betrek je partner er bij

Durf het gesprek aangaan met je partner, wees gerust: ze merkt het toch. Leg jezelf geen onnodige druk op en maak jezelf niet wijs dat je tekort schiet. Dit zorgt allemaal maar voor stress en dat maakt het erger. Misschien zit het probleem wel alleen in jouw hoofd en leeft het helemaal niet bij haar.

5. Je penis is geen feilloos instrument

Leg je er bij neer! Zelfs de grootste fitte god kan ermee te kampen hebben.  Zorg alleen dat het niet in je hoofd kruipt en voor bijkomende stress zorgt. Is dit toch het geval weet dan dat er zoiets als Viagra is om opnieuw vertrouwen op te doen!


Bron: Mensjournal.com
Gifs: Giphy

You May Also Like

Knappe onderneemster Jill Cnudde is aan het knallen

Als er iemand een “bikini-body” heeft, dan is zij het wel… Anderhalf jaar geleden ...

Iedereen aan de wijn is weg tandplak én keelpijn

Eindelijk een onderzoek waar we iets mee zijn… Een flesje wit om te serveren ...

Dit staat er op het menu van Tom Brady en Gisele Bündchen

Water, water en heel veel groenten Fitte jongen Tom Brady is met zijn 43 ...