Masha Hilton: de Vlaamse ‘Joker’

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen…

Dat recht is vandaag weggelegd voor Masha Hilton. Amerika mag ze met haar Iranese roots meer dan waarschijnlijk niet meer binnen. Terecht ook. Dit (vooral in het weekend) vuurspuwend bommetje staat op scherp en dat laat ze geregeld tot ontploffing komen op haar sociale media. Niet voor niets wordt ze wel eens ‘The Female Joker’ genoemd. Met risico om na de daad van kop tot pretstaart opgepeuzeld te worden door deze Black Widow gingen we toch een paar vraagjes op haar loslaten. Als je dit interview kan lezen, wil zeggen dat we het hoogstwaarschijnlijk (net) overleefd hebben.

Met knikkende knieën…omschrijf je eens in 5 woorden?
Krankzinnig x5

Euh, gevat…zoals we je kennen…net als dat humoristische, sarcastische,… op sociale media. Van waar komt dit?
Ik heb geleerd om mijn drama als komische verhalen over te brengen door enkele korte woorden aan te passen. Ik krijg het zo uit mijn systeem en mijn trouwe volgers zien er humor in. Win – win. ‘Sometimes survival is that simple’. Social media hoort ontspannend en entertainend te zijn. Dat je vriend je 7 keer heeft bedrogen en je heeft laten zitten voor de zus van smeagol is een gesprek voor bij de therapeut.

Copy that…over relaties gesproken…Wat moet een man doen om bij jou in de smaak te vallen? En hoe ben jij te verleiden?
Wat hij moet doen? Weg blijven lijkt me al een mooi begin. Maar als hij écht aandringt, ben ik wel te verleiden met een goeie portie ongepaste humor. Ik val op inhoud. Ik wil een man die iets te vertellen heeft en waar ik naar kan opkijken. Hoeveel hij op een zaterdagavond uitgeeft aan flessen in de club of met welke auto hij op afbetaling rijdt, boeit me niet. Zolang hij maar werkt, (en niet alleen op mijn zenuwen) en ABSOLUUT niet bezig is met healthy shakes en pannenkoeken, is mijn baarmoeder open for business.

Om daar te geraken mag je dus best ook al wat lengte bezitten ook. Effe serieus nu, wat zijn je ambities nog?
Ik ben sinds een jaar bezig met mijn eigen kleding merk: HELL ON HEELS. Hiermee wil ik alle taboe rond sexy uitdagende kleding voor vrouwen verbreken. Het gaat niet om leeftijd of om welke maat je draagt. Het is als vrouw belangrijk om je lichaam te kennen, uw onvolmaaktheden te accepteren en uw pluspunten weten te flatteren. “Fashion, to me, is the armor to survive the reality of everyday life. Why the hell cant we have fun all the time? Why the hell shouldnt we dress up every day? Why the hell should your outfit define your selfworth as a female? Clothes are not only to make a woman look more beautiful but also to reassure them. Give them CONFIDENCE. With @hellonheels, I started a mission to empower women, I want people to be afraid of the women I dress.”

Er zijn geen regels:
You. Wear. Whatever. The. F. You. Want.

Om af te sluiten hebben we nog snel een vluggertje…
Normaal sta ik niet in voor vluggertjes maar voor u maak ik vandaag graag een uitzondering, dus shoot!

Lelijk slim of mooi dom?
Lelijk slim, zonder twijfel!

Een maand zonder sociale media of een maand niet opgemaakt?
Een maand niet opgemaakt, want zelfs zonder make-up wil ik je waarschijnlijk niet!

Bedankt! Comfy Sneakers of Classy high heels?
Hell on heels 😉No bra Club of uitdagende lingerie
No bra club. Wanneer je €4000 hebt uitgegeven aan borsten, zie ik de nut van een bh echt niet in.

Ik voel me het meest sexy als ik…7 shotjes tequila heb gedronken en voorbij de spiegel wandel in de toiletten van een discotheek.

Mijn all-time crush is… THE JOKER. Je kent zijn verleden niet, je weet enkel wat zijn plannen voor de toekomst zijn.

Ok! Tijd om af te ronden voor je met ons plannen hebt! Merci voor je tijd en voor zij die meer willen weten over deze bom, neem een kijkje op Instagram of op www.hellonheels.be.
Doen!

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXXVIII: Sofie Pellens

Vlaanderen boven… Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Vlaamse Pareltjes LVII (57): Michèle Debouverie

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Vlaamse Pareltjes XLV: Xira Geeraerts

Eentje uit de showbizz Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere ...