Vlaamse Pareltjes van Instagram Deel VI: Ines Van Uythem

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag botsten we op Ines Van Uythem, een knappertje en immer sympathieke verschijning dat we al wel eens eerder tegen het ravissante lijf mochten lopen en tegenwoordig naast shoots, ook te boeken is als DJ.

Ken je zelf een nog niet ontdekt pareltje? Laat het weten via [email protected], wie weet is zij de volgende in het rijtje!

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XLVII: Parel Thijs

What’s in her name? Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere ...

Vlaamse Pareltjes XXXIV: Silke Steenput

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes XXIV: Jitte Cosemans

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...