Weekendtip: Dystopia

Het weekend komt eraan! Voor wie nog geen plannen heeft, of voor zij wiens plannen nog wel kunnen schuiven, hebben we alvast een zeer aantrekkelijke weekendtip! Dystopia, een festival met liefde voor elektronische muziek! Gooi dus alvast uw en je maten, makkers, lief-beentjes maar los komende zaterdag!
Na de vuurdoop in 2014 koos Dystopia er resoluut voor om terug te gaan naar de roots van de elektronische muziek. Puur vanuit een immense liefde voor house. Waarbij de eigenzinnige locatie meer dan bij welk festival ook centraal staat. In Fort III in Borsbeek, gebouwd in de 19e eeuw, ontmoet in de schaduw van de Luchthaven van Antwerpen het militaire verleden de toekomst. Dystopia gaat hier terug naar de essentie. Het verzoent het rudimentaire karakter van de site met de tijdloze geest van de housemuziek. Zo probeert Dystopia In een Vlaams landschap waar commerciële dancefestivals elkaar verdringen vooral een eigen weg te bewandelen. De vierde editie is daar met een weliswaar bredere sound voor een – dat is de betrachting – iets diverser publiek opnieuw het bewijs van.

e18d93c6-acef-46db-a5d3-8413b784ad0c

Line Up:

23h00 – 01h00 Flashmob (IT)
21h00 – 23h00 Sonny Fodera (UK)
19h00 – 21h00 Secondcity (UK)
17h30 – 17h00 Flapjackers (BE)
16h00 – 17h30 Format:B (DE)
15h00 – 16h00 Ici Sans Merci (NL)
14h00 – 15h00 Maxim Lany (BE)
Voor zij die nog twijfelen…hier is alvast een kleine teaser! Tot dan!

You May Also Like

Fête des Belges à Saint-Tropez!

Of we nu liever de Vlaamse Leeuw zingen of de Waalse Haan adoreren, op ...

Dit waren de heetste mokkels op Rock Werchter

Letterlijk en figuurlijk een broeiend warme editie… De laatste 30.000 kampeerders zijn deze ochtend ...

Hotspot Tuesday: Roel Melis, de geknipte man!

Vergeet de half verwijfde kapper die in zijn skinny broek en spannende zwarte V-hals ...