Niet te missen festival! The Day Before Tomorrow…

Nog niets te doen donderdag en goesting om alvast je beentjes al op te warmen voor ongetwijfeld één of twee weekends Tomorrowland? Dan is ‘The Day Before Tomorrow’ de Place to Be! En aangezien het vrijdag onze Nationale Feestdag is, en je meer dan waarschijnlijk niet hoeft te gaan werken, is dit het ideale excuus om het lange weekend feestend in te zetten!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67ac

The Day Before Tomorrow blaast donderdag 20 juli 5 kaarsjes uit in het Park van Brasschaat. En precies daarom nodigt het populaire open air festival heel wat straf volk uit. Wat gedacht van Van Echelpoel, Lil Kleine, Mateo Simoni en Kraantje Pappie? Er zijn trouwens heel wat nieuwe ingrediënten om er een spectaculair jubileum van te maken: van een ronddraaiende mainstage met een indrukwekkende dansvloer errond, de Desperados-festivaltent en een partyzone op het terras van het Kasteel Van Brasschaet, Terrazza hosted by The Villa waar dit jaar ook de afterparty zal plaatsvinden.

Ziehier de volledige line-up waarbij meteen hitmachines als Van ‘Ziet Em Duun’ Echelpoel, Lil ‘Drank & Drugs’ Kleine en Kraantje ‘Pompen’ Pappie opvallen. Maar ook nationale topnamen als Nico Morano, Dave Lambert en vaste waarden Dj Makasi (die de DJ wordt op het huwelijk van Dimitri Vegas en Anouk Matton, nvdr) en Mystique zakken af naar het verjaardagsfeest. Mateo Simoni springt daartussen natuurlijk minstens even hard in’t oog. De steracteur van oa Marina, Safety First en Callboys komt als headliner plaatjes draaien op de Terrazza-stage.

Main Stage
Dj Mystique
Van Echelpoel
Dave Lambert
Kraantje Pappie
Dj Makasi
Lil Kleine
Michael Amani
Robert Falcon
Anthony More
Prego & Cuzino
 
Techno/House Stage (Desperados)
Vision Machine
Nico Morano
Niels Feijen
KAISERR
Roma
Jean Le Rouge,
Dj Neon
Phill Da Cunha
Dj Timax
Seba x Robbertoo
 
Terrazza hosted by The Villa
Matteo Simoni
DJ F.R.A.N.K
Cooper
Lester Williams
Cooper x Nick Mad
Nick Dillinger
Thyaz
Bram DeLux
Avento x KNEIZ
Sebastian Lewis

Tickets zijn HIER te verkrijgen! Meer info op de Site en Facebook!

You May Also Like

Snowbombing 2017 was A Bomb!!!

Oktober vorig jaar viel er in onze mailbox een bericht van een zekere Clare ...

MenStyle op Kamping Kitsch: U WAS F$CKING NSFW GEWELDIG! (KK's Grootste Fotoreeks Deel I)

Ook wij werden geconfronteerd met erg ongewenst gedrag! Gelukkig hebben wij foto’s van al ...