MenStyle op zwier met Cesar Casier!

Over het algemeen zijn we best tevreden met onszelf bij Whatmatters, op dat gebied geen complexen, dank u! Maar uiteraard zouden we stiekem soms graag ons grote idool Mathias Schoenaerts willen zijn en dan bedoelen we niet persé qua inborst. In dezelfde categorie kunnen we gerust ook Cesar Casier plaatsen. Model, levensgenieter, eigenaar van een fashion label en hééél vaak vertoevend in de States, het klinkt ons als muziek in de horen. Tot op heden runt hij natuurlijk geen leuk online magazine, wat wel een minpuntje is natuurlijk in zijn bestaan. Nadat we al eerder zijn kleding label er hebben uitgelicht, laten we nu ook Cesar zelf eens aan het woord.
Hoi Cesar, bedankt om wat tijd voor ons uit te trekken. Stel je je even kort voor, voor wie de voorbije planten op de planeet Zorf heeft geleefd?
Cesar-27543-high-resCesar Casier, model en wereldreiziger. Ik heb 9 jaar in New York gewoond, maar momenteel ben ik voornamelijk in Europa aan de slag. Ondertussen heb ik ook mijn eigen kleding label T-Line en werk ik aan mijn 2de kookboek.
WAT een moderne man, koken en zo! Hoe ben je eigenlijk ook ontdekt?
Gewoon op straat in Gent, zo makkelijk kan het zijn! Daarna volgde 9 jaar NY.
Ok vanaf nu struinen we volcontinu door de straten, laat dat duidelijk zijn! En zijn die 9 jaar meegevallen?
Het reizen was altijd al wat me het meeste aansprak in het modellen bestaan. Ondertussen ben ik met veel maar zaken bezig, een modellencarrière is eindig natuurlijk.
Van onze vrouwelijke bronnen krijgen we geregeld te horen dat de concurrentie bikkelhard is en veel vrouwen echte serpenten, is dat bij de mannelijke modellen ook zo?
_MGL0922Eerlijk, eigenlijk nooit wat van gemerkt. De concurrentie bij mannen is misschien minder hard of wij zijn makkelijker, dat kan ook natuurlijk.
Wij gunnen altijd iedereen alles, dus dat kan wel kloppen. Is het een zwaar leven?
Ik moet me wel in vorm houden natuurlijk. Dus minimaal 3 keer per week kan je me in Gent bij ‘Venice Beach’, de gym vinden. Een personal trainer neemt me daar onder handen. Ook zwemmen en lopen doe ik wekelijks. Verder let ik uiteraard ook op mijn voeding, dat lezen jullie in mijn kookboeken, nee?
Tgoh, Jens staat soms achter de potten Cesar, ik nooit, maar we zullen hem op de kop tikken! Serieuze inspanning dus, wij ambiëren voorlopig enkel een carrière als ‘voetenmodel’. Waarom heb jij het gehaald en vele andere niet.
_MGL1017Sowieso een flink portie geluk, maar natuurlijk ook doorzettingsvermogen. Mijn gedrevenheid is enorm, als ik voor iets ga, is het ook volledig. Ook mijn spontaniteit zal wel hebben meegespeeld.
Heb je nog gouden tips, voor onze lezers met modellen ambities?
Don’t push it, wat komt, komt jongens!
Voila, zo denken wij er ook over, als helpt het uiterlijk het lot natuurlijk een handje. Bon, ben je ook actief op de social media?
Tuurlijk! Als wereldreiziger posts ik geregeld selfies, leuke plekjes maar dus ook veel over food. Ik probeer mijn volgers ook wel wat bij te brengen en leuke beelden te maken.
Jens, misschien moeten we Cesar dan maar aantrekken als gastblogger? Soit, waar hang jij het uit als je in België bent?
In Gent kan je me geregeld vinden in de VIER en de Millie Vanillie. Eten doe ik in de Boulevard, Alberte of Baan Thai, ik ben wild van Thais. Mijn koffie drink ik bij Simon Says, Barista of Labaht. Caramel Popcorn, das mijn zonde jongens.
Dat weten de dames dan ook weer! Nog grote ambities?
Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH
Mijn fashion label T-Line verder uitbouwen is één van mijn prioriteiten, net als van mijn 2de kookboek een succes maken. Daarnaast sta ik voor veel open!
Om even op de kledinglijn terug te komen? Vertel daar zelf nog eens wat over?
Na eerdere succesvolle samenwerkingen met Essentiel en JBC begon het te kriebelen. Vandaar mijn eigen lijn. Iedereen draagt t-shirts, dus heb ik me daar als eerste opgeworpen. Ik doe dat trouwens niet alleen maar met mijn goede vriendin Lisbeth Van helleputte. Ik steek er echt wel wat tijd in, de pakjes en het verzenden doe ik dus gewoon zelf! Ik bedenk ook de slogans en ontwerpen en dat werkt Lisbeth dan grafisch uit.
Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH
Mijn inspiratie pik ik op in wereldsteden, van andere modellen en in mijn eigen kleerkast. Ik hou gewoon mijn ogen open.
T-Line is streetstyle met een vleugje rock ’n roll. Voor iedereen die van trendy t-shirts houdt en jong van geest is.
Ok helder, daar kunnen we bij Whatmatters een voorbeeld aan nemen! Alvast bedankt voor je tijd en we hebben alvast gemerkt dat het voorbije half uur geen hond naar ons heeft gekeken, maar naar jou des te meer.
 
Meer weten over de projecten van Cesar?
Volg hem op Instagram, Facebook en Pinterest.
Alles over T-Line vind je hier.
Een kookboek van Cesar op de kop tikken, kan hier.
 
 
 
 

You May Also Like

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 2

Vorige week maakten we bij Whatmatters kennis met Tony, een op eerste zicht coole ...

MenStyle on Tour: Camp Jeep & offroadtest nieuwe Jeep Wrangler

By far onze tofste Whatmatters on Tour tot op heden… Londen, Monaco, Marbella,…wij zijn ...