MenStyle Festivalchick: Quirine Van Camp

Whatmatters schuimt deze zomer de festivals af. Maar omdat wij niet altijd over de betere dansbenen beschikken, we helaas net geen 25 meer zijn en ze ons na twee uur op een festival niet meer wegkrijgen van de toog, gingen we op zoek naar een ‘Festival-Chick’ die ons zal vertegenwoordigen. De selecties waren onnoemelijk hard. Het mocht voor ons best een ravissante jongedame zijn, eentje die wel over de nodige dans-skills beschikt en vooral eentje met Whatmatters-DNA, met andere woorden, er mag een beetje een hoek af zijn, ze moet humor bevatten en moet met een stralende en aanstekelijke glimlach de wereld alvast met haar snoetje een stuk gelukkiger maken. En als jullie denken, ‘Kerels van Whatmatters, jullie zijn veeleisend!’, niets is minder waar want we hebben ze gevonden…we stellen ze graag nu aan jullie voor!

Qui Wie? Qui Wa? TIS QUIRINE VAN CAMP.
image10

Goedemiddag Quirine! Proficiat alvast, maar vertel eens…wie is onze Festivalchick?
Allereerst, Quirine = Kirin uitgesproken, (Lacht)! Heb al verschillende uitspraken gehoord, maar deze is dus de juiste manier. (But you guys knew that allready 😉 )

Ik ben net verjaard, 26 jaar en woon in regio Antwerpen. Ik werk voor een evenementenbureau, Butik Agency. Lange uren in de zomer, maar super fun om te doen. Ik mag werken met leuke brands en kom op leuke plaatsen. Ik ben heel sociaal en spontaan, vind het zalig om niets gepland te hebben en de dag zelf iets leuk te gaan doen. “Let’s go to Paris?!”, “Laten we met een groep vrienden naar Barcelona gaan?” That kind of things. Ik ga ook graag fitnessen, probeer echt wel 4 x in de week te gaan, maar in de zomer wordt het natuurlijk wel drukker, dus lukt dat niet altijd. Voor de rest denk ik dat ik mezelf wel kan omschrijven als een levensgenieter.

image14

Het Whatmatters-DNA dus! Je ziet er goed uit, werk je ook als model of ben je een echte Fashionista?

Model of Fashionista ben ik niet echt, maar ben wel aan het denken om te bloggen! Hou wel mijn Instagram goed up to date, dus wil daar wel verder mee gaan.

Je bent onze Festivalchick…Wat vind je daarvan?
Wat een eer 😉 ! Dé Festivalchick van Whatmatters?

image16

Welke festivals ga je voor ons doen?
Met mijn job zie ik wel heel wat events en festivals, alleen staat nog niet alles volledig op punt. Het Kan zijn dat er last minute wat bijkomen of wegvallen. Ben net naar Extrema geweest, binnekort even piepen op Legacy festival… Summerfest eventueel? We can Dance ga ik ook naartoe, Pukkelpop 9 op 10, … Tis altijd een beetje afwachten.

image13
 
 
 
 
 
Mooi mooi! Op Summerfestival staat er volgens de grote bonzen alvast een VIP-tafeltje klaar, nietwaar Matti? Bij deze spontaan geregeld maar we wijken af…Het gaat om u hier! Wat zijn je persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen
Onderscheiden van anderen moet niet per sé, twee voetjes op de grond houden. (Misschien is dat juist een persoonlijke eigenschap?) Ik word bijna nooit kwaad, (lacht). Als je mij tegenkomt is het 99% zeker dat je mij gaat zien met een giga smile op mijn gezicht. Ik maak er ook geen probleem van om met wild vreemden te praten alsof ik ze al even ken.
image9
Helemaal wat wij zochten dus! Wat is je persoonlijke levensmotto? Of je favoriete quote?
Hmmmm …  even denken.

Wat vinden jullie van “The difference between who you are and who you want to be is what you do”

Als je iets wilt veranderen, als je niet gelukkig bent met iets, moet je zelf voor verandering zorgen. Er is niemand die de weg voor jou gemakkelijker gaat maken.

 
image18
 
 
 
Wij vinden het alvast een goede! Een persoonlijk vraagje nu…heb je een vriend? Wat heeft hij/of wat moet een man doen om jou te verleiden en te blijven behagen?
Yes yes, I’ve got a Booooooyyyfriend. Loads and loads of affection haha.  Hij heeft vooral een super gevoel voor humor en doet mij  heel der dagen lachen.  Ik denk effectief dat dat een van de belangrijkste eigenschappen is dat een man moet hebben. Bij hem voel ik mij altijd op mijn gemak en ik kom vaak niet bij van het lachen als wij samen zijn.
image2
De Favo-vraagjes…waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Favoriete plekje om iets te gaan drinken after work of in het weekend : Koersk in Mortsel. Vroeger was dit Bar Popular, kom er al zo lang, er zitten ook veel vriendinnen van  mij, dus altijd super gezellig. Echt een aanrader eigenlijk! Voor cocktails ga ik naar Antwerpen, Dirty Rabbit of Dogma. ( w- a- u –w)
image11


Heb je ook een zonde?
Mijn  favoriete zonde, Hmmm mag ik er 2 kiezen? Chocolate and Cocktails! Not soooo healthy, woops.

Natuurlijk heeft een vriendje zoals de mijne hebben nog een extra voordeel. Hij is cocktailshaker en maakt voor mij de lekkerste cocktails tijdens de warme zomer maanden.

image8
Je bent voor ons naar Extrema Outdoor geweest…breng hier eens wat verslag over uit?
Het was SUPER. Amazing Dj’s, een supertoffe en relaxte sfeer en heel veel lekkere drankjes. Ken je het Ibiza-gevoel? Elke avond al dansend de zon zien ondergaan op heerlijke beats in een super aangenaam uitgelaten sfeertje? Iedereen goed gezind? Dat was XO afgelopen jaar. TOP WEEKEND. Mijn voorkeur ging dit jaar naar de stage van Aperol Spritz. Dansen bij een heerlijk zomers drankje, helemaal mijn ding!
Bedankt La Vache Quirine (inside joke) om je even voor te stellen. We weten nu al dat onze samenwerking een ‘BOEM’ gaat zijn! Succes en maak je reputatie van Whatmatters Festivalchick waar! Wij zijn alvast trots om iemand als u in ons team te hebben! Wensen jullie Quirine te volgen, neem dan zeker een kijkje op haar Instagramaccount! Doen!
image4 image3

 

You May Also Like

MenStyle On Tour: Rode Loper, Live Show & Afterparty 30 jaar VTM

30 jaar zien en gezien worden tijdens exclusief verjaardagsfeest… Op 1 februari wordt de ...

MenStyle Roadtest: Mazda MX-5 RF 2.0

Of we onze zware dikke patserige Duitse een paar dagen wilden inruilen voor een ...

MenStyle Road Test: Audi RSQ8

Black Beauty…of was het toch Black Beast?  Terwijl afgelopen week onze rechtervoet met de ...