Horlogehuis Roger Dubuis lanceert exclusieve Monotourbillon

Met extravagant design en superieure techniek is het Zwitserse Maison Roger Dubuis sinds 1995 een toonaangevend en eigenzinnig horlogemerk. De nieuwe, minimalistische en monochrome Excalibur Monotourbillon White Gold weerspiegelt de essentie van expressieve en moderne Hyper Horology™ met een pure esthetiek.

De stijlvolle kast van 42 mm, gekartelde lunette en wijzers zijn uitgevoerd in 18 karaat witgoud. De lunette is bezet met 60 sprankelende, rond geslepen diamanten. Naast de tourbillon is ook de stervormige brug een eyecatcher. Het elegante horloge is voorzien van een saffierglazen zichtbodem en een comfortabele band van wit kalfsleer.

Het geskeletteerde en ambachtelijk gedecoreerde uurwerk van het Haute Horlogerie model toont op 7 uur een flying tourbillon voor uiterste precisie. De tourbillon kooien van lichtgewicht titanium en gepolijst kobaltchroom zijn anti-magnetisch. Het complexe RD512SQ kaliber garandeert een indrukwekkende gangreserve van 72 uur.

Roger Dubuis heeft de Excalibur Monotourbillon White Gold volledig in de eigen Manufacture in Genève ontworpen en vervaardigd. Het exclusieve horloge is een Limited Edition van slechts 88 exemplaren en draagt het prestigieuze en veeleisende ‘Poinçon de Genève’ keurmerk voor de uitzonderlijke kwaliteit en prestaties.

De prijs? In White Gold: 194.500 euro.

You May Also Like

Als een baas de skipiste op met dank aan Balenciaga

Geen grenzen verlegd, wel bergen verzet Balenciaga, het Parijse modehuis dat bekend staat om ...

MenStyle Real Estate: Villa Nederlands topmodel Romee Strijd (video)

Een heerlijke mansion voor deze knappe (ex-)Victoria Angel Eén van onze favoriete Nederlandse modellen? ...

Chopard presenteert L.U.C XPS Forest Green horloge

Niet alleen voor groene jongens  De iconische L.U.C collectie van het Zwitserse horlogehuis Chopard ...