‘The Belgian Bikers’ in Kasteel Diependael is eerste Belgische gentlemen’s en bikerclub

Direct lid maken!

De Gregoir Group, een toonaangevende naam in de Belgische autosector, kondigt met trots de oprichting aan van ‘The Belgian Bikers’, de allereerste exclusieve Belgische biker en business club. Onder leiding van Hervé Gregoir, CEO van Gregoir Group, en zijn zoon Dylan Gregoir, hoofd van Gregoir Motorbikes, richt de club zich op liefhebbers van BMW Motorrad. De thuisbasis van de club is het recent gerenoveerde Kasteel Diependael in Elewijt, dat nu ook fungeert als de lifestyle-hub van de Gregoir Group, dat binnenkort wordt gelanceerd als een nieuw bedrijfssegment met de naam Rêve by Gregoir.

 

Gregoir Group staat bekend als een vertrouwd merk binnen de Belgische automarkt, met sterke premium banden met BMW, MINI, BMW Motorrad, Cannondale en Specialized. De recente uitbreiding naar de lifestylesector begon met de toevoeging van Suzuki, Hyundai en KGM om het potentieel van het mobiliteitssegment in het middensegment te benutten, en met de gedurfde en iconische restauratie van Kasteel Diependael, een 18e eeuws historisch verhaal. Oorspronkelijk gebouwd als jachtslot door Heerlijkheid ter Borght in 1740, werd Diependael in 1891 door Edgard Fox opgewaardeerd tot een elegant landgoed, met drie indrukwekkende panden, gelegen in 2 hectare prachtige watertuinen. Het kasteel liep in 1914 aanzienlijke oorlogsschade op, maar herrees uit de as om 32 jaar lang de beroemde thuisbasis te worden van het met Michelinsterren bekroonde restaurant van chef-kok Noël Neckebroeck. Vandaag de dag huisvest het kasteel ‘Rêve by Gregoir’, het eigen lifestylemerk van de groep.

Vanaf nu krijgt Kasteel Diependael een nieuwe rol als het officiële clubhuis van ‘The Belgian Bikers’. De club zal er een breed scala aan evenementen organiseren, variërend van ritten voor leden tot liefdadigheidsinitiatieven.

“We wilden onze passie voor motoren delen met gelijkgestemden en een gemeenschap opbouwen waar mensen waardevolle relaties kunnen vormen en onvergetelijke ervaringen kunnen opdoen. Kasteel Diependael is de perfecte locatie om deze visie tot leven te brengen,” aldus Hervé en Dylan Gregoir.

BMW Motorrad vormt de kern van ‘The Belgian Bikers’. Alle motorfietsen binnen de club zijn ontworpen en gebouwd door motorliefhebbers, voor motorliefhebbers.

“Motoren zijn altijd mijn grote passie geweest,”zegt Dylan Gregoir. “De vrijheid en ervaringen die het motorrijden biedt, vormen een unieke levensstijl. BMW Motorrad biedt modellen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze leden en hen in staat stellen hun passie te volgen. Het combineren van mijn werk met mijn passie en dit kunnen delen met anderen, is voor mij een droom die uitkomt.”

You May Also Like

5 dingen die je nog snel in je tuin moet doen

Nee, geen angst, we gaan je geen gras laten maaien. Maar voor het goede ...

Menstyle Matters: BVLLIN en Luxury For Men veroveren vanaf nu samen de wereld

Wie ‘Mannen’ en ‘Luxe’ zegt, ademt in één keer gewoon ‘Luxury For Men’ uit. ...

De Bugatti Tourbillon schittert in roadtrip doorheen Californië

Heerlijk cruisen Na een boeiende week in Monterey begon de Bugatti Tourbillon aan een ...