Swatch dropt stijlvolle nieuwe vierkante BIOCERAMIC WHAT IF?

Black & White

Wit? Zwart? Voor ons mag het zelfs af en toe grijs zijn, of wat dacht je van onze BIOCERAMIC MoonSwatch ‘Mission to Mercury’? Behalve vandaag want als we onze Swatch-collectie willen uitbreiden zal het nu met een witte of een zwarte, met een kleine voorkeur voor de die laatste, BIOCERAMIC WHAT IF? zijn.

Maar eerst een beetje geschiedenis. In 1982 werden de oprichters van Swatch geconfronteerd met de vraag welk design de voorkeur had: rond of vierkant. Dat werd toen rond. De BIOCERAMIC WHAT IF? collectie staat voor een alternatieve en speelse werkelijkheid die laat zien hoe de wereld van Swatch eruit zou hebben gezien als Swatch toen gekozen had voor een vierkant design.

Met WHAT IF…BLACKAGAIN? gaat BIOCERAMIC WHAT IF? in de stealth-modus zodat jouw geometrische uurwerk onverwacht nog meer opzien wekt. WHAT IF…ALLWHITE? toont in z’n lichtheid een glimp van het ongewone in de dagelijkse tijdwaarneming.

Maar hoe je het ook bekijkt, beide aanvullingen in de BIOCERAMIC WHAT IF? collectie zijn perfect getimed. WHAT IF? is een geometrische benadering van een Swatch classic die in een oogwenk de uitblinker onderscheidt van de doorsnee. Krachtige, vierkante randen en een 33 mm x 33 mm kast garanderen een comfortabele pasvorm om de pols terwijl de kleurenblokken contrasteren met het magnifiek moderne monochroom voor een directe indruk.

Als je op zoek bent naar een horloge dat ook materiaal technisch een punt maakt: achter de stijl gaat serieuze wetenschap schuil. We hebben het allemaal te danken aan het innovatieve BIOCERAMIC materiaal van Swatch. Door de combinatie van ceramisch poeder met materialen van biologische oorsprong (biosourced) realiseert Swatch BIOCERAMIC een indrukwekkende sterkte en duurzaamheid voor het unieke vierkante WHAT IF? design.

Met de BIOCERAMIC WHAT IF? collectie biedt Swatch jou horloges die passen bij je lifestyle en je look. De BIOCERAMIC kast, kroon en de gesp ademen de innovatieve geest van Swatch. Het rand-tot-rand-glas van biologische oorsprong biedt vanaf de zijkant een markante blik op de wijzerplaat terwijl het geïntegreerde bandje van materiaal van biologische oorsprong optimaal draagcomfort biedt.

De nieuwe Swatch BIOCERAMIC WHAT IF…BLACKAGAIN? en WHAT IF…ALLWHITE? modellen zijn verkrijgbaar in Swatch winkels en online op Swatch.com vanaf nu en hebben een richtprijs van 110 euro.

You May Also Like

Eindelijk! De nieuwe Porsche Turbo S

En nu centjes tellen… Wij zijn nog niet bekomen van onze longdrive met de ...

5 dingen die je nog snel in je tuin moet doen

Nee, geen angst, we gaan je geen gras laten maaien. Maar voor het goede ...

5 cosmeticamerken voor de perfecte man…u smeert toch ook?

Jij smeert nog niet? Schande! Je huid verzorgen is belangrijk, en meer en meer ...