Snoop Dogg dropt Olympische sneaker met een goud randje

Misschien een ideetje voor gouden Remco?

Snoop Dogg is een van de allerbekendste mensen ter wereld. De rapper met ontelbare hits is dan ook overal, in televisieshows, films en ga zo maar door. Het is dus niet verwonderlijk waarom deze man ook als officiële fakkeldrager werd voorgedragen tijdens de Olympische Spelen in Parijs.

In kader van zijn aanwezigheid daar heeft hij ook ineens een Olympische collectie samen met Skechers onthuld. De “Skechers x Snoop Dogg Paris Olympics” collectie, die is samengesteld door het Skechers x Snoop Dogg designteam, komt in vijf kleurstellingen. De schoenen zijn voorzien van “Easter Eggs” op elk paar, waaronder Snoop’s quote “I only compete with myself” op de zolen en medaille-thema’s in goud, zilver en brons op en rond de veters.

Er is een volledig wit silhouet met gouden rand en een rood, wit en blauwe vlag op de tong van de sneaker. Het graffiti silhouet is een eerbetoon aan hiphop en heeft “Paris” op de zijkant van de schoen en rode, witte en blauwe veters. Een ander silhouet heeft een opvallend patroon met rode, witte en blauwe accenten. De schoenen worden geleverd met gouden versieringen die Snoop’s unieke stijl vertegenwoordigen.

Tot slot is het geheel gouden silhouet gemaakt van eersteklas, met slangen versierd goudleer en is de high-top stijl versierd met Snoop’s op Parijs geïnspireerde logo. Misschien wel eentje voor de slotceremonie, gouden Remco?

Foto’s: Skechers

You May Also Like

Jacob & Co. lanceert The “20 Million Dollar” Watch op Geneva Watch Week

Als geld echt geen probleem is… Jacob Arabo, oprichter van Jacob & Co, weet ...

Red Bull atleet racet zich tot op hoogste gebouw ter wereld (video)

Straf gastje, die Sam Sunderland… Als je als atleet bij Red Bull binnen bent ...

Voor 50.000 euro rijd jij een seizoen in BMW M2 CS Racing Cup Benelux

Sponsors gezocht!  Als je ons vraagt wat onze favoriete BMW M is, hoeven we ...