MenStyle Real Estate: Prachtig stukje eiland omringd door orka’s ($169.000)

Rust, comfort van het vasteland en een locatie van wereldklasse

Dit eilandjuweeltje in het hart van Zuidoost-Alaska heeft het allemaal. Spuhn Island ligt tussen de mistige bossen, het zuivere water en de majestueuze bergen die de Inside Passage beroemd hebben gemaakt. Een schilderachtige boottocht van 15 minuten van Auke Bay Harbor in Juneau, Alaska, naar een privédok draagt bij aan de charme en grandeur van je privéverblijf op het eiland. Pauzeer aan de kust om te kijken naar spuitende walvissen die het prachtige landschap tot leven brengen en luister naar de zacht kabbelende golven en de kalmerende roep van zeevogels die in een ontspannende harmonie samensmelten.

Begin elke dag in je nieuwe eilandhuis met een warme kop koffie van Juneau’s beroemde koffiebranders terwijl je kijkt naar de zonsopgang die langzaam licht werpt op de hoge bergtoppen van Alaska. Wandel langs uw strand om de verkwikkende gematigde lucht in u op te nemen en begroet de zeearenden, orka’s, bultruggen en dolfijnen die hun thuis hebben in het land en de wateren van de Inside Passage. Misschien zie je zelfs wel een hertenfamilie van en naar het eiland zwemmen. Voor het avondeten zijn er zalm, krab en heilbot verkrijgbaar uit de wateren die je omringen. De perfecte dag eindigt naast een warm vuur als de schilderachtige zonsondergang vervaagt en de sterrenhemel een podium wordt voor het noorderlicht.

Je onderdompelen in deze natuurlijke schoonheid betekent niet dat je moet afzien van moderne voorzieningen. Door de nabijheid van Spuhn Island tot het vasteland hebben de bewoners elektriciteit, stadswater, breedbandinternet, kabel en mobiele telefonie. Openbare en privéligplaatsen zijn gunstig gelegen in Auke Bay. Extra infrastructuur omvat privéparkeerplaatsen op het vasteland en een privédok met 30 ligplaatsen op het eiland. Een pad doorkruist het sparren- en hemlockbos van Spuhn voor gemakkelijke toegang tot het hele eiland.

Het eilandleven ontmoet het gemak van het vasteland op slechts enkele minuten afstand in Juneau, waar een relaxte kusthouding zich mengt met de geschiedenis van de goudkoorts en de trotse inheemse wortels van Alaska om een rijke, levendige gemeenschap te creëren. Juneau is ook de hoofdstad van Alaska en een favoriete bestemming van bijna een miljoen bezoekers per jaar, wat betekent dat deze gemeenschap van 30.000 inwoners voorzieningen en aanbiedingen heeft die hun omvang ver overstijgen.

Inwoners van Spuhn Island kunnen Juneau bezoeken om te genieten van restaurants met nationaal bekende chef-koks, boetiekjes, mooie lokale en inheemse kunstgalerieën, live optredens en alles wat een stedelijke omgeving te bieden heeft. Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur biedt Juneau een duizelingwekkend scala aan buitenactiviteiten, waaronder gletsjertochten, het bekijken van wilde dieren, kajakken, wandelen, bergbeklimmen, ijsklimmen, alpineskiën, Noords skiën, vissen, paragliden, tokkelbanen en nog veel meer.

Of Spuhn Island nu je vredige toevluchtsoord is of je toegangspoort tot avontuur, op de 38 ruime, privékavels aan het water vind je vast precies wat je zoekt. Deze kavels variëren in grootte van 1,3 tot 3,4 hectare, elk met een onbelemmerde waterkant en natuurlijk bos om uitstekend uitzicht en privacy te bieden voor je op maat gebouwde huis.

De kavel van 3,4 hectare, een schiereiland met adembenemend uitzicht van 280 graden, is een ongelooflijke bouwkans in een echte parkachtige omgeving. Een 27 hectare groot trofeekavel van wereldklasse met beschutte aanlegplaatsen voor diep water is beschikbaar voor wie op zoek is naar de ultieme luxe en privacy.

Bezoek Juneau, een snelle vlucht van 2,5 uur vanuit Seattle met Alaska of Delta Airlines, en bekijk het eiland zelf. Kavels beginnen bij $169.000. Kopen? Dat doe je HIER.

Bron: Manly.nl

You May Also Like

BMW Belux lanceert eigen podcast ‘The Road To Neue Klasse’

BMW Belux lanceert een eigen podcast vol Belgische BMW-verhalen. Van de in België geproduceerde ...

Een gloednieuwe Ferrari betalen met crypto? Hét kan (bijna)!

Na de VS volgt Europa Ferrari breidt zijn betalingssysteem voor cryptovaluta vanaf eind juli ...