De essentie van stijl en snelheid: Ray Ban Scuderia Ferrari Monza LTD

Een Limited Edition 

Zonnebrillen? We kunnen er niet genoeg hebben. Niet alleen omdat we deze stijlaccessoires belangrijk vinden, ook omdat wij er, en dat is persoonlijk dan, helaas niet al teveel zorg voor dragen. Toch hebben we een exemplaar gevonden waar we wel wat zorg voor zouden dragen en waar we de rest van de zomer mee op onze snoet willen lopen, deze Ray Ban Scuderia Ferrari Monza LTD.

Dit nieuwe limited-edition montuur is een eerbetoon aan het illustere race-erfgoed van Scuderia Ferrari HP. In navolging van de iconische racekleuren van het merk, viert deze stijl zijn erfenis van raceprestige en vertegenwoordigt het de samensmelting van innovatie en passie die synoniem staat voor Scuderia Ferrari.

Met polar glazen, een zwarte en gele koolstofvezel montuur, zwarte neuspads en gele pootjes doet dit modeaccessoire denken aan de iconische racekleuren van Ferrari.

Let op, om dit op je neus te kunnen zetten zal je snel moeten zijn want er zijn maar een aantal stuks online en in de winkel verkrijgbaar. Oh ja, de prijs? 548 euro.

You May Also Like

Playboy gaat de strijd aan met OnlyFans

Playboy heeft het licht gezien… Fans van, euh, OnlyFans opgelet, er komt een alternatief ...

Deze modellen schitteren in de nieuwe Pirelli-kalender

Een mooie reeks muzes  Het nieuwe jaar komt eraan en dan beginnen de eerste ...

Manutti en 3-sterrenrestaurant Boury creëren samen een luxueuze terrasbeleving

Manutti presenteert met trots de installatie van zijn buitenmeubilair op het terras van Boury, ...