MenStyle Tip: La Dolce Vita at Goodwood Art Gallery (Antwerpen)

La Dolce Vita: Celebrating the Elegance of Italian Life and Automotive Artistry

In het historische Jacob Jordaenshuis in hartje Antwerpen is Goodwood Art Gallery opgetrokken. Een kunstgalerij over 500 vierkante meter, verspreid over drie verdiepingen waar kunst en automotive samengaan. Het is het levenskindje van galerij-owners Jean Marc en Nicoline die hun passie voor auto’s, kunst en mensen samenbrengen hier tentoon stellen… letterlijk en figuurlijk ‘Driven by Passion’.

Voor hun nieuwste expositie daalt de broeierige Italiaanse sfeer neer in het ondertussen al even zwoele en warme Antwerpen. Met ‘La Dolce Vita’ komen kunstenaars als Nicoline Ruiz, Peter Engels en Ricardo Rodriquez hun werken exposeren naast de vele bekende andere artiesten en kunstenaars die hun naam mee aan de galerij hebben verbonden.

De opening, exclusief voor gasten, gaat morgen door en zal doorgaan in heel goed Italiaans gezelschap. Zo verwachten ze in de patio enkele erg exclusieve Italiaanse wagens zoals een unieke Lancia Martini Montecarlo uit 1976, een 1991 Lancia Martini Delta HF Integrale EVO-1 en de legendary Lamborghini Countach. Gloednieuw is de spiksplinternieuwe en 100% elektrische Lancia Ypsilon die hier zijn opwachting zal maken.

Benieuwd naar deze expositie of komende exposities van deze unieke kunstgalerij? Neem dan een kijkje op hun website!

Foto’s: Goodwood Art Gallery

You May Also Like

Een onderonsje met autoliefhebber en Radio coryfee Guy De Pré (video)

Die ene keer dat de autoradio wel even uit mocht  Wie kent er Guy ...

Ook de wereldsterren van Real Madrid smeren Nivea

Om zich beter in ‘hun vel’ te voelen… Wat NIVEA MEN en Real Madrid ...

Nieuw! BMW 2 Gran Coupé

Yes! Ondanks het feit we nog maar een viertal maanden onze X5 hebben ingeruild ...