Wij kunnen niet wachten op Joker: Folie à Deux (trailer)

Hier is de eerste teaser

Wie dacht met Joker alles te hebben gezien, zet je schrap voor minstens dubbel zoveel vertier. Naast Joaquin Phoenix steelt nu ook bad girl Lady Gaga de show in de nieuwe Joker, die pas in het najaar in de zalen komt, de show. En dat het een (muzikaal) spektakelstuk wordt, bewijst deze eerste teaser.

De trailer begint met de eerste ontmoeting tussen Joker (Phoenix) en Harley Quinn (Lady Gaga). Die laatste zingt in een koortje terwijl Arthur ‘Joker’ Fleck langsloopt met zijn bewakers. Een begin van een (muzikale) romance? En muziek? In overvloed met dank aan componist Hildur Guðnadóttir die zelf aangaf dat de muziekkeuze een interessante beslissing was. En wie anders dan Lady Gaga, die haar acteerkunsten ook al liet gelden in ‘A Star is Born’, is hiervoor perfect gecast? Het klopt over de hele lijn.

Ook nu al iconisch, het laatste shot in de trailer waar op het glas van de cel van Arthur Fleck een smiley wordt getekend. Soit, hoe het allemaal afloopt? Dat is nog wachten tot in oktober. Nog even geduld dus.


Foto’s: Warner Bross

You May Also Like

Scoor jij op de valreep nog een hip vaderdagcadeau?

Op zondag 12 juni vieren we weer Vaderdag Verdient jouw papa een mooi cadeau ...

MenStyle On Tour: Launch Opel Astra & Portugal Drive

Een nieuwe generatie van een nog steeds op en top Duits icoon Na de ...