Kortrijk Xpo verwelkomt autoliefhebbers tijdens de GR8 INTERNATIONAL CAR SHOW 2024

De negende editie! 

Kortrijk Xpo wordt op 13 en 14 april het bruisende hart voor autoliefhebbers, waar de negende editie van de GR8 International Car Show plaatsvindt. Deze autoshow stelt meer dan 800 zorgvuldig geselecteerde voertuigen uit heel Europa en het Verenigd Koninkrijk tentoon. Met meer dan 38.000 bezoekers, 75 exposanten en een ruime evenementenhal, belooft het evenement ook dit jaar een ervaring voor iedere autoliefhebber.

Een Primeur in België: De Koenigsegg Jesko

Bavaria Motors uit Harelbeke heeft aangekondigd vier hypercars te presenteren, waaronder een adembenemende Bugatti Chiron in blauw carbon, geprijsd op €3.950.000. Echter, de showstopper is de Koenigsegg Jesko, met een waarde van €4.000.000, die voor het eerst in België te bewonderen zal zijn. Deze hypercar, vernoemd naar de vader van de merkeigenaar, zal te zien zijn in Hal XXL, samen met de prachtige collectie van Zach’s Garage rally.

Divers Aanbod voor Jong en Oud

De GR8 International Car Show spreidt zich uit over 39.000m2 en presenteert een breed scala aan voertuigen, van high-end tuning-auto’s tot klassieke oldtimers, muscle cars, en super-exclusieve hypercars. Het evenement biedt iets voor iedereen, van jong tot oud, en belooft een ideale gezinsuitstap te zijn. Bovendien is er gratis inkom voor kinderen jonger dan 12!

Een Onmisbaar Evenement voor Autoliefhebbers

Bezoekers van de GR8 ICS 2024 zullen oog in oog staan met enkele van de meest begeerde dreamcars. Met merken als Bugatti, Lamborghini, Ferrari, McLaren en Koenigsegg is er voor elke autoliefhebber wat wils. Daarnaast zullen twee Engelse supercar rally’s hun opwachting maken. Zo komt de Zach’s Garage rally, met oa. enkele hypercars, aan op vrijdag en The Cannon Run komt aan op zaterdag, met 60 sportwagens! Fans van de Fast & Furious films kunnen ook uitkijken naar vier originele filmwagens. En als kers op de taart, zal Miss Exclusive naar jaarlijkse traditie weer een modeshow presenteren.

Met een vol programma en activiteiten op elke vierkante meter, is de GR8 International Car Show een evenement dat de paasvakantie met plezier afsluit.

Algemene informatie:
Openingsuren:
Zaterdag 13 april 2024 van 10u00 tot 18u00
Zondag 14 april 2024 van 09u00 tot 17u00.

Tickets: Verkrijgbaar online via https://www.gr8mag.be/tickets/ alsook aan de inkom.

Adres: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België

Foto’s: GR8

You May Also Like

Porsche viert 50 jaar ‘917’ met nieuwe hypercar

Abraham zien… 50 jaar…dan wordt er wel eens een pop met een baard in ...

Mini en designer Paul Smith slaan handen in elkaar

Uniek De MINI STRIP (co-)created by Paul Smith viert op 12 augustus 2021 zijn ...

Audi lanceert R8 Green Hell Edition

Een eerbetoon aan de succesvolle R8 LMS Vijf overwinningen, dat is de voorlopige balans ...