een eerste blik in de luxueuze gloednieuwe, volledig elektrische Jeep Wagoneer S

Jeep kijkt naar zijn legendarische geschiedenis terwijl het aan zijn geëlektrificeerde toekomst werkt

De eerste moderne SUV in de sector, de iconische Jeep Wagoneer uit 1963, werd gekenmerkt door een luxueus interieur, hoogwaardige materialen en hoogwaardige uitrusting. Vandaag deelt Jeep meer details over zijn eerste wereldwijde volledig elektrische SUV, waarbij een eerste blik wordt geworpen op het interieur van de geheel nieuwe Jeep Wagoneer S.

De Jeep Wagoneer S is gebouwd op het geheel nieuwe, uiterst flexibele, BEV-native STLA-Large-platform en beschikt over indrukwekkende prestatiecijfers. Het op technologie gerichte interieur is al even opmerkelijk en straalt een naadloze integratie uit van kunst met technologie.  

Het interieur van de nieuwe Jeep Wagoneer S beschikt over hoogwaardige technologie die naadloos is geïntegreerd met zorgvuldig vervaardigde, ambachtelijke details. Doordachte materialen en designgerichte kenmerken omvatten een op maat gemaakt bestuurderscontrolecentrum met een unieke Selec-Terrain-schakelaar, exclusief voor het merk Jeep, en dynamische, in kleur selecteerbare sfeerverlichting.

De Jeep Wagoneer S zal standaard ook beschikken over een panoramisch zonnedak met dubbel glas en zal, ter uitbreiding van de exclusieve samenwerking van het merk Jeep met McIntosh, een scherp afgesteld, segment-exclusief McIntosh-topmodel met 19 luidsprekers aanbieden.

Over prestaties, lancering, prijs,… wordt vervolgd.

 

You May Also Like

Uitgeregende Alfa Romeo F1-piloten veilden materiaal voor slachtoffers overstromingen

Oh ironie… Van een kale natte reis gesproken. Meer kunnen we helaas niet berichten ...

De nieuwe AUDI RS3 toont zijn ware gelaat

Weg met die camouflage  Ongeveer een maand geleden kregen we al een eerste blik ...

Extremistische Plug-In Ferrari SF90 Stradale blaast iedereen omver

En je mag er nog jaren mee in elke Lage Emissie Zone.. Extreem links, ...