GTA VI-trailer is meest bekeken gameaankondiging ooit binnen één dag

Een wereldrecord90 miljoen keer… dat is het aantal views dat de eerste trailer van Grand Theft Auto VI in een dag tijd is bekeken. Nooit eerder werd een gameaankondiging zo vaak bekeken binnen 24 uur, aldus Guinness World Records.

Guinness World Records meldde enkele uren na de release van de trailer al dat alle records gingen verpulverd worden. Iets wat 38 uur na de lancering ook definitief gemaakt werd. De game kan nu jacht maken op de de best bekeken trailer aller tijden, die staat momenteel op naam van Subway Surfers, die in 2018 ruim 358 miljoen views haalden.

Ook scoorde de trailer de meeste likes op één dag op YouTube, bijna 9 miljoen om precies te zijn én het is ook de best bekeken niet-muziekvideo op YouTube binnen 24 uur. Dat record was tot voor kort in handen van Mr. Beast, die ‘slechts’ 59,4 miljoen keer werd bekeken binnen één dag tijd.

Maar wat is het? GTA VI? Wel, een game van Rockstar Games dat zich afspeelt in het hedendaagse Vice City, in de fictieve staat Leonida en waar een vrouwelijk hoofdpersonage, Lucia, samen met haar nog naamloze partner een dodelijk schurkenduo vormt. De game zal gelanceerd worden in 2025 voor de PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Over een release op de pc wordt met nog geen woord gerept.

Wat je mag verwachten? Wél, hier is de trailer…

You May Also Like

Ravissante Sarah Michaux brengt haar ‘La Michaux’ next level

Of we deze zomer nog een exotisch strand zullen bezoeken is nog koffiedik kijken. ...

Dit zijn de eerste beelden van Gran Turismo, de film

Mét onder andere Orlando Bloom Wie Gran Turismo zegt, denkt automatisch aan de populaire ...

Montblanc Legend Red, het geurtje voor de spontane en zelfzekere man

Een legende in vurig rood ter ere van zijn tiende verjaardag Legendes zijn fraaie ...