Paul Smith Eyewear onthult nieuwe monturen

En uiteraard kan de iconische Artist Stripe niet ontbreken

De eyewear-collectie FW23 van Paul Smith is een uitdrukking van de eclectische en speelse ethos die zo typisch is van het merk. Tijdloosheid en veelzijdigheid gaan hand in hand met de creativiteit waar de Britse ontwerper om bekendstaat.

Elk montuur is in Italië vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit, met respect voor traditioneel vakmanschap. Paul Smith eyewear is uniek, draagbaar en kan altijd op sterkte worden gemaakt. De modellen zijn klassiek met een twist, het centrale ethos van de ontwerper. Ze hebben onverwachte details en op elk ervan staat de Artist Stripe als iconisch, maar subtiel teken van merkidentiteit.

Onze favoriet? De ‘PS23601S HOWITT’, een tijdloze, vierkante zonnebril uitgevoerd in hoogwaardig acetaat. Hij heeft een nieuw, geïntegreerd metalen scharnier met het Paul Smith-logo op de buitenkant en een geëmailleerde Artist Stripe in laag reliëf aan de binnenkant.

In de reclamecampagne HW23 wordt hij gepresenteerd in Black, maar het model is ook beschikbaar in de tinten Transparent Brown, Transparent Avio en Havana. Wat hij kost? 285 euro.

Benieuwd naar alle modellen? Neem dan een kijkje HIER.

You May Also Like

BMW Belux lanceert eigen podcast ‘The Road To Neue Klasse’

BMW Belux lanceert een eigen podcast vol Belgische BMW-verhalen. Van de in België geproduceerde ...

MenStyle Road Test: Abarth 500e

Elektrisch grommen De Abarth 500e is een elektrische stadsauto die de legendarische Fiat 500e ...

Amsterdamse Iris van Herpen werkt mee aan Rolls Royce Phantom Syntopia

Wanneer ‘Bespoke’ en ‘Haute Couture’ samengaan Bespoke is de afdeling binnen Rolls Royce die ...