Paul Smith Eyewear onthult nieuwe monturen

En uiteraard kan de iconische Artist Stripe niet ontbreken

De eyewear-collectie FW23 van Paul Smith is een uitdrukking van de eclectische en speelse ethos die zo typisch is van het merk. Tijdloosheid en veelzijdigheid gaan hand in hand met de creativiteit waar de Britse ontwerper om bekendstaat.

Elk montuur is in Italië vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit, met respect voor traditioneel vakmanschap. Paul Smith eyewear is uniek, draagbaar en kan altijd op sterkte worden gemaakt. De modellen zijn klassiek met een twist, het centrale ethos van de ontwerper. Ze hebben onverwachte details en op elk ervan staat de Artist Stripe als iconisch, maar subtiel teken van merkidentiteit.

Onze favoriet? De ‘PS23601S HOWITT’, een tijdloze, vierkante zonnebril uitgevoerd in hoogwaardig acetaat. Hij heeft een nieuw, geïntegreerd metalen scharnier met het Paul Smith-logo op de buitenkant en een geëmailleerde Artist Stripe in laag reliëf aan de binnenkant.

In de reclamecampagne HW23 wordt hij gepresenteerd in Black, maar het model is ook beschikbaar in de tinten Transparent Brown, Transparent Avio en Havana. Wat hij kost? 285 euro.

Benieuwd naar alle modellen? Neem dan een kijkje HIER.

You May Also Like

Jacob & Co. lanceert The “20 Million Dollar” Watch op Geneva Watch Week

Als geld echt geen probleem is… Jacob Arabo, oprichter van Jacob & Co, weet ...

MenStyle Road Test: Citroën My Ami Buggy

En we hebben ineens goed nieuws! Wat is het? Een tot 50 exemplaren (wereldwijd!) ...

Hier is de Maserati MC20

Eindelijk een opvolger voor de MC12!  Hoewel de eerste foto’s afgelopen week al werden ...