Op deze leeftijd heb jij de beste seks van je leven

We hebben nog tijd

Of er nog een leven is na je dertig? Tuurlijk, vraag dat maar aan de gemiddelde leeftijd van de MenStyle-redacteurs. Want wie dacht dat er na de twintigerjaren niet veel meer te beleven valt kunnen we nu nog erg leuke vooruitzichten geven. Meer nog, je gaat er ongetwijfeld nog naar uitkijken.

Zo heeft het online platform Happify onderzoek gedaan naar de vraag wanneer hebben mensen de beste seks van hun leven hebben. Zo verklaarden vele vijftigers en zestigers dat dit vooral was in hun leven op tram vier, specifieker op de leeftijd van 46.

Of er nog dingen onderzocht werden of die de moeite zijn om hier vandaag mee te geven? Ja hoor, zo zij de gelukkigste koppels zij die minstens één keer per week de horizontale tango dansen. Het gemiddelde aantal keren seks per maand, zowel voor koppels als singles? Drie keer. Laat je dus niet zot maken van die verhalen onder de douche van de voetbal waar jullie spits meer blijkt te scoren in bed dan op het veld, sowieso dat hij ook thuis er wel eens naast schiet.

Foto’s: Unsplash
Bron: Men’s Health

 

You May Also Like

Een geurtje voor zwoele zomers: BVLGARI MAN RAIN ESSENCE

Zomers fris  BVLGARI MAN RAIN ESSENCE viert de kracht van regen in een flesje. ...

Poll: ‘Slechte seks’ of ‘Geen seks’: Seksuologe Sara aan het woord

Als je voor het dilemma zou staan: ´slechte seks´ of ´geen seks´ wat zou ...