Mercedes denkt aan een Baby-G

En niet alleen denken

Ze zijn actief op de IAA in München, de dames en heren van Mercedes-Benz. Naast de twee geslaagde gepresenteerde modellen, de elektrische Concept CLA en de brute E-Klasse All-Terrain dropte topman Ola Källenius tijdens de receptie nog een extra, doch geen klein, bommetje.

Zo vertelde hij via zijn neus weg dat Mercedes bezig is een compacte en 100% elektrische G-klasse te ontwikkelen. Deze baby-G, waar G staat voor Gelände, moet dus net als zijn grotere broertje in staat zijn om zowel luxueus over het asfalt te bollen als met verve door de modder te ploeteren.

Wanneer we de nieuwe baby-G mogen verwachten? Althans niet voor 2026. Nog even wachten dus…

 

You May Also Like

AirCar maakt geslaagde testvlucht van 35 minuten

Gedaan met aanschuiven op de E34/E313 De toekomst lacht ons toe als we de ...

BMW lanceert hippe BMW CE O2

Een trendsetter Met de nieuwe BMW CE 02 presenteert BMW Motorrad ongeveer twee jaar ...

The Stig rijdt dit weekend de 24 uur van Zolder

Hij kruipt achter het stuur van de Praga R1T evo van Xwift Racing Events Ben ...