MenStyle Travel Tip: Op Safari!

Leg je camel-kleurige outfit maar al klaar

Het was gisteren werelddierendag. Hét moment om jouw hond of kat in de kijker te zetten. Maar, mag het vandaag wat meer zijn? Droom jij ervan oog in oog te staan met de Big Five, met de Landcruiser de savanne overwinnen en genieten van een onvergetelijke safari experience in het prachtige Kenia?

Wel dan heeft Connections misschien wel iets voor jou in petto. Wat dan? Hun Kwanga Safari Experience in het zog van een Engelstalige gids door de Masai Mara. Acht dagen lang genieten van de indrukwekkende fauna en flora, terwijl je ‘s nachts tot rust komt in feeërieke lodges en tentenkampen. De natuur was nog nooit zo dichtbij! Een 100% ‘out of Africa’ gevoel!

Meer weten over deze bijzondere safari? Connections organiseert een World Day op 16 oktober in Docks Dome Brussel. Hier heb je de kans hun safari ranger Ed Orieto live te ontmoeten. Deze kerel vliegt speciaal uit Kenia over om zijn meer dan 10 jaar safari-ervaring met jou te delen.

Gratis tickets vind je HIER.

Foto’s: Pexels/Pixabay