OnePlus lanceert gloednieuwe OnePlus 10T 5G en OxygenOS 13

New York, daar was het te doen

Vandaag lanceert het wereldwijd actieve technologiemerk OnePlus officieel zijn nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 10T 5G. En als kers op de taart volgt ook meteen de allernieuwste versie van hun kenmerkende software, OxygenOS 13. Beide producten werden eerder vandaag voorgesteld in Gotham Hall in New York City, waar OnePlus hun eerste live lanceringsevenement hield sinds de start van de pandemie.

OnePlus 10T 5G 

De OnePlus 10T biedt baanbrekende prestaties dankzij de combinatie van een krachtige chipset, het grootste en krachtigste koelsysteem ooit in een OnePlus-smartphone, supersnel laden, en nog veel meer.

Snelle en vlotte prestaties

De OnePlus 10T tilt het begrip ‘snelle en vlotte prestaties’ naar een hoger niveau met het Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform, dat snellere CPU- en GPU-snelheden biedt met verbeterde efficiëntie tot wel 16 GB LPDDR5 RAM, en met het grootste, meest geavanceerde en krachtigste koelsysteem ooit in een OnePlus-smartphone. Dankzij deze technologieën kunnen gebruikers intensieve en alledaagse handelingen, zoals gamen of scrollen door sociale media, sneller en langer uitvoeren, zelfs terwijl ongeveer 30 andere apps tegelijkertijd openstaan op de achtergrond. Multitasken ging nog nooit zo zorgeloos!

Supersnel laden

Dankzij de 150W SUPERVOOC Endurance Edition is de OnePlus 10T in een mum van tijd opgeladen. Zo ben je snel good to go om de wijde wereld in te trekken zonder je zorgen te hoeven maken over de levensduur van de batterij. 150W SUPERVOOC Endurance Edition zorgt namelijk voor een dag lang stroom na slechts 10 minuten opladen, waarbij een volledige lading (van 1 naar 100%) slechts 19 minuten in beslag neemt.

Het oplaadsysteem van het nieuwe toestel is zeer veilig en efficiënt dankzij een reeks technologieën, zoals de Battery Health Engine die de levensduur verlengt en de capaciteit behoudt van de grote 4.800 mAh-batterij. Bovendien zijn er twee oplaadpompen aanwezig in plaats van één, zoals het geval is op veel andere smartphones, voor snellere en veiligere oplaadsnelheden met verbeterde efficiëntie en minder warmte.

Sterkere connectiviteit

Het 360°-antennesysteem van de OnePlus 10T bestaat uit 15 antennes die samen zorgen voor sterkere Wi-Fi- en cellulaire signalen, ongeacht de gebruiksrichting. Het antennesysteem verbetert in combinatie met de Smart Link-functie ook de uploadsignalen en -snelheid in gebieden met veel netwerkverkeer.

Strak ontwerp

Het ontwerp van de OnePlus 10T bouwt verder op OnePlus’ filosofie van strakke ontwerpen die bij iedereen aangenaam in de hand liggen. Dit nieuwe toestel verschijnt in prachtige Moonstone Black- en Jade Green-kleuren.

Aan de voorkant heeft de OnePlus 10T een 6,7 inch-groot scherm dat een uitzonderlijke beeld- en gebruikerservaring creëert, met een adaptieve 120 Hz-verversingssnelheid voor een langere batterijduur. Het scherm is ook HDR10+-gecertificeerd, en biedt gebruikers een rijkere en realistischere kijkervaring dankzij de 10-bits kleurenondersteuning.

Drievoudig camerasysteem

De OnePlus 10T heeft een drievoudig camerasysteem aan de achterzijde, aangevoerd door de 50 MP Sony IMX766-sensor met optische beeldstabilisatie (OIS), Nightscape 2.0 en verbeterde HDR-prestaties. Hiermee kunnen gebruikers ook in heldere omstandigheden en bij weinig licht prachtige opnames vastleggen.

De hoofdcamera van het nieuwe toestel is uitgebreid met een groothoeklens en macrocamera, die ervoor zorgen dat de opnames respectievelijk vollediger en gedetailleerder zijn.

OxygenOS 12.1 

De OnePlus 10T beschikt over OxygenOS 12.1, gebaseerd op Android™ 12, en ontvangt drie grote Android-updates en vier jaar lang beveiligingsupdates.

Prijs en beschikbaarheid

De OnePlus 10T is vanaf 25 augustus officieel beschikbaar en gaat vanaf vandaag in voorverkoop op OnePlus.com. De OnePlus 10T zal ook te koop zijn via Proximus, Telenet, Krëfel, Vanden Borre, Fnac, Bol.com en Coolblue. Prijzen variëren van €699 voor de 8+128GB versie en €799 voor de 16+256GB versie.

Gebruikers die via oneplus.com een pre-order plaatsen, kunnen een gratis OnePlus 10T (8+128GB variant) winnen. Daarnaast kunnen ze ook 40% korting krijgen op de OnePlus Buds Pro en 60% korting op de OnePlus Buds Z2. Er vallen ook een aantal andere geschenken te winnen, zoals OnePlus Buds Pro, OnePlus Buds Z2, OnePlus 10T Sandstone Bumper Case en een Tempered Glass Screen Protector.

Bovendien kunnen RCC-leden 3 keer zoveel Rode Munten winnen als ze de OnePlus 10T bestellen in voorverkoop. Extra aanbiedingen zijn 50 euro inruilvoordeel bij de OnePlus 10T, en een speciale 5% korting voor alle studenten.

OxygenOS 13 

OxygenOS 13 kenmerkt OnePlus’ snelle en vlotte software-ervaring met een schitterend Aquamorphic ontwerp en verbeterde veiligheid. Ook werden enkele van de door de Community meest geliefde functies verder uitgewerkt. De nieuwste versie van OxygenOS brengt een verbeterde ervaring over de hele lijn, inclusief verbeterde personalisering, gaming en connectiviteit.

OxygenOS 13 wordt als eerste uitgebracht op de OnePlus 10 Pro, gevolgd door de OnePlus 10T later dit jaar. Andere OnePlus-toestellen die OxygenOS 13 zullen ontvangen zijn: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 9, OnePlus 9 Pro, OnePlus 9R, OnePlus 9RT, OnePlus 10R, OnePlus Nord 2, OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE, OnePlus Nord CE 2, en OnePlus Nord CE 2 Lite.

OnePlus SUPERVOOC 80W Autolader

Dankzij de OnePlus SUPERVOOC 80W Autolader, een combinatie van de toonaangevende SUPERVOOC-laadtechnologie en uitzonderlijk makkelijke mobiliteit, kunnen gebruikers nu ook onderweg hun apparaten opladen. De autolader kan de OnePlus 10T van 1 naar 50% opladen in 11 minuten en van 1 naar 100% in slechts 29 minuten. De autolader is compatibel met alle OnePlus-toestellen, andere Android-handsets en iPhones. Hij ondersteunt ook PD-opladen, zodat je snel laptops, tablets, mobiele gameconsoles en veel meer kunt opladen.

Een speciaal cut-off-systeem zorgt ervoor dat de lader alleen werkt bij temperaturen van maximaal 40°C. Een wit ringlampje geeft tijdens het opladen aan dat de smartphone veilig aan het opladen is.

Prijs en beschikbaarheid

In Europa zal de OnePlus SUPERVOOC 80W Autolader vanaf 25 augustus te koop zijn voor €59,99.

You May Also Like

Is de Lucid Air de volgende Tesla-killer?

Arme Elon?  Er zijn er verschillenden die het pretenderen maar slecht weinigen gegeven…Tesla een ...

Dorstig weer in aantocht? Dan reken je op SodaStream met dank aan een nieuwe smaaklijn!

Verfrissend, fruitig drankje en dit zonder toegevoegde suikers Het wordt zomer en dan moet ...

5 dingen die je nog snel in je tuin moet doen

Nee, geen angst, we gaan je geen gras laten maaien. Maar voor het goede ...