Met deze Mercedes-Benz AMG bureaustoel ben jij het mannetje van The Office

Neen, niet Michael Scott

Ben je zelf een AMG-eigenaar en cruise je dagelijks in sportieve, doch comfortabele, AMG-sportstoelen? Wél, dan kan je dit gewoon doortrekken op kantoor want de ergonomische high-octane sportwagenstoel uit de AMG is nu ook beschikbaar als bureaustoel.

“Hoogwaardig, sportief design gecombineerd met de perfecte zithouding: de AMG Office Chair brengt jarenlange ervaring en innovatie vanuit de auto rechtstreeks naar het kantoor”, aldus AMG.

Maar daar blijft het uiteraard niet bij want laat duidelijk zijn dat je collega’s stikjaloers zullen opkijken als ze dit hebbedingetje in jouw bureau zien staan. We raden je zelfs aan je kantoordeur op slot te doen want geen twijfel mogelijk dat jouw pronkstuk als eerste genomen zal worden tijdens een bureaustoelenrace rond de koffiecorner wanneer jij, de baas, niet thuisgeeft.

De bureaustoel is voorzien van rode striping en uiteraard een metalen AMG-embleem. Ook contrasterende stiksels kunnen niet ontbreken. De bekleding is een mix van Artico-kunstleer en Dinamica-microvezel.

Wil je er eentje bestellen? Dan zal je je moeten aanmelden bij de Private Lounge van het merk want de eerste 50 stuks zijn enkel en exclusief gereserveerd voor leden. Oh ja, kostprijs? 3.500 euro en registeren doe je HIER.

You May Also Like

Mathieu van der Poel nieuwe ambassador voor Lamborghini Antwerpen

Niet alleen snel op twee wielen Het werd een topavondje voor Mathieu van der ...

Bij deze ‘retro’ Aston Martin V12 Speedster krijg je een helm bij

En dat is nodig ook… Het zit ‘em in de details. Daar waar de V12 ...

MenStyle Road Test: BMW 750e xDrive

Na de elektrische i7, nu de plug-in hybride Dat BMW luxe en rijplezier combineert ...