Kamping Kitsch is klaar voor een knalhete zomer

Maar eerst effe langs de car wash 

Ja hoor, de zomer komt eraan en dat wil dan ook meteen zeggen dat de tenten van Kamping Kitsch zullen worden rechtgetrokken. Meer nog dan die sleurhut aan het strand van Blankenberge, waar je de zwoele zomers met hot Marijke van bij de buren spendeerde, is Kamping Kitsch het meest van de pot gerukte verkleedfeest van Europa.

Vorig jaar kwamen ze terug na twee coronaluwe periodes maar toch… er waren nog steeds maatregelen. Zo waren er coronapasjes en tongworstelen met een wildvreemde schone (al dan niet verkleed als een kruising tussen Amber Heard en een figuur uit New Kids) was zo nog een beetje taboe.

Helemaal klaar ermee want dit is 2022, fuck corona en laat ons even helemaal los gaan. Op 20 augustus 2022 worden niet minder dan 25.000 kleurrijke figuren verwacht op de festivalweide. Een line-up om bij te watertanden, zwoele weersvoorspellingen en de zekerheid op heel wat naakt (al dan niet gewenst) zullen de Booster XXL-Edition naar de geschiedenisboeken katapulteren.

De nozems van de organisatie bereiden zich alvast voor en trokken, samen met de spierbundels van Pat-Nutrition en enkele deernes zonder al teveel om het lijf, richting carwash. Een goed gewassen wagen is natuurlijk al het halve werk.

Oh ja, ook al goesting in Kamping Kitsch? Bestel je kaarten dan snel HIER, full is full!

You May Also Like

De nieuwe SmegAR app, voor iedereen met oog voor design

Smeg tovert virtuele 3D keukentoestellen in je huis De tijd dat keukens en keukentoestellen ...

Verdien jij je geld al met online poker?

Online poker zit duidelijk in de lift! Phil Ivey, een naam die je wellicht ...

MenStyle Film-Tip: It’s a Wonderful Knife (21 december in Kinepolis)

Dreaming of a blood-red Christmas? De meeste dromen zijn bedrog. Je nachtmerries daarentegen, die ...