GGPoker’s microMILLION$ Tournament Series garandeert $5.000.000 prijzengeld

Van een Royal Flush gesproken…

We geven toe, we durven al eens een handje poker te spelen. Neen, niet als ‘high roller’, dat (en onze bankrekening) houden we bewust en terecht onder controle. We zijn dan ook blij dat er tornooien georganiseerd worden waarbij je met een minimum aan buy-in maximaal kan winnen, in dit geval zelfs tot 5 miljoen dollar.

Dat is wat GGPoker ook doet komende weken. Sinds gisteren (en tot 3 juli) lopen de microMILLION$ online tournament series waarbij je vanaf 1,05 dollar tot maximum 25 dollar meedoet om een totale prijzenpot van minstens 5 miljoen dollar en dit via drie special events:

●  $25 microMILLION$ Main Event: 3 x dag 1 flights op 3 juli, Dag 2 op 4 juli ($1,000,000 GTD)
●  $10.50 Mystery Bounty MILLION$: Dag 1 vanaf  23 juni, Dag 2 op 4 juli  ($1,000,000 GTD)
●  $5 Mini Global MILLION$: Dag 1 vanaf 19 juni, Dag 2 op 27 juni ($250,000 GTD)

Het volledige schema vind je HIER.

Leuk om weten, duizenden gratis microMILLION$ tickets worden toegekend in twice-daily Bonus Chance freerolls én spelers die buiten het geld eindigen in series-evenementen worden automatisch geregistreerd voor freerolls die de volgende dag plaatsvinden. Zo worden er meer dan $100.000 aan gratis tickets weggegeven.

Als je al diezelfde oude tornooiseries beu bent, dan is de nieuwe microMILLION$ echt iets voor jou. Precies zoals poker moet zijn, spannend en leuk, de microMILLION$ zullen iedereen kunnen bekoren!” aldus Sarne Lightman, Global Head of GGPoker. “We streven ernaar om het plezier en de spanning terug in poker te brengen, en met buy-ins van rond de $1 en meer dan $5 miljoen te winnen, kan iedereen van microMILLION$-toernooien genieten”

Ben je ouder dan 21 en heb je ondertussen ook zin gekregen in een handje GGpoker? Neem dan zeker een kijkje HIER en vergeet niet, gok met mate(n).

 

You May Also Like

Hier is aflevering 4 van BOSS 9 (video)

Wie komt er een stap dichter bij het felbegeerde GGPoker-contract? “Het beste voor het ...

F1 2021 komt met nieuwe story mode

Om naar uit te kijken Ook fan van Drive to Survive op Netflix? Wel, ...