Buzz Lightyear krijgt eigen film! (video)

“To infinity and beyond!”

Wie dacht dat Buzz Lightyear na Toy Story 4 van een welverdiend pensioen ging genieten is eraan voor de moeite. De man krijgt met ‘Lightyear’ zijn eigen spin-off. Zo zien we Buzz niet in één of andere kinderkamer maar in de ruimte, klaar om nieuwe personages te ontmoeten en samen daar, met de nodige hindernissen, ook alles op zijn kop te zetten.

Ook nieuw in de spin-off is de stem van Buzz. Daar waar in Toy Story 4 deze nog werd ingesproken door Tim Allen is het nu de beurt aan Chris Evans die we ook kennen als Captain America uit ‘Avengers: Endgame’. En of Chris fier is op deze opdracht:

“Ik kan niet geloven dat ik deel mag uitmaken van de Pixar-familie en mag werken met deze briljante kunstenaars die verhalen kunnen vertellen zoals niemand anders dat kan. Deze mensen aan het werk zien is magisch. Ik knijp mezelf elke dag om te kijken of ik niet droom.”

De film wordt verwacht in juni 2022. Maar voor zij die niet kunnen wachten, hier vind je de eerste trailer van deze nieuwe samenwerking tussen Disney en Pixar…

 

You May Also Like

Wij gingen pompen met Kraantje Pappie!

Pompen! Als je die kreet de voorbije maanden niet hebt gehoord, dan heb je ...

Warner Bros lost onverwacht nieuwe beelden van The Batman

Een extra kerstcadeautje Voor wie vol ongeduld zit te wachten op The Batman hebben ...

Disney-fans opgelet, Pocahontas bestaat écht!

Wie speelt er John Smith? Ja, wij bekennen… wij hebben een Disney+-account. Terecht ook ...