Buzz Lightyear krijgt eigen film! (video)

“To infinity and beyond!”

Wie dacht dat Buzz Lightyear na Toy Story 4 van een welverdiend pensioen ging genieten is eraan voor de moeite. De man krijgt met ‘Lightyear’ zijn eigen spin-off. Zo zien we Buzz niet in één of andere kinderkamer maar in de ruimte, klaar om nieuwe personages te ontmoeten en samen daar, met de nodige hindernissen, ook alles op zijn kop te zetten.

Ook nieuw in de spin-off is de stem van Buzz. Daar waar in Toy Story 4 deze nog werd ingesproken door Tim Allen is het nu de beurt aan Chris Evans die we ook kennen als Captain America uit ‘Avengers: Endgame’. En of Chris fier is op deze opdracht:

“Ik kan niet geloven dat ik deel mag uitmaken van de Pixar-familie en mag werken met deze briljante kunstenaars die verhalen kunnen vertellen zoals niemand anders dat kan. Deze mensen aan het werk zien is magisch. Ik knijp mezelf elke dag om te kijken of ik niet droom.”

De film wordt verwacht in juni 2022. Maar voor zij die niet kunnen wachten, hier vind je de eerste trailer van deze nieuwe samenwerking tussen Disney en Pixar…

 

You May Also Like

Mister C. heeft een plan en wij kunnen hem helpen!

Bestempeld als te avontuurlijk en extreem door grote productiehuizen, kreeg hij het advies dit ...

Netflix komt met uniek kijkje in het leven van J.Lo

Uit het tweede deel van haar leven Als er één vamp is waar wij ...

Barack ‘The President’ Obama en Bruce ‘The Boss’ gaan samen op Spotify (video)

Een exclusieve podcast om te volgen… Hoe Bruce Springsteen en voormalig president van de ...