Technogym en Dior laten je fitnessen in stijl

Een loopband, een multifunctionele fitnessbank en een wellnessbal.

Wat als het Technogym Research and Innovation Center en het creatieve team van Dior samenhokken? Dan worden de drie van meest iconische Technogym-producten in een nieuw jasje gestoken, mét oog voor detail. Doel? Lichaamsbeweging en stijl combineren dat mensen motiveert een gelukkiger en gezonder leven te leiden.

De Dior en Technogym Limited Edition-series zijn vanaf januari 2022 exclusief verkrijgbaar in Dior-boetieks wereldwijd en bevatten:

TECHNOGYM MY RUN FOR DIOR

Deze stijlvolle, compacte en stille loopband kan worden aangesloten op je tablet en biedt een breed scala aan on-demand hardloop- en wandeltrainingen. Plaats je tablet op de MYRUN-console en kies direct je on-demand workout van je favoriete trainer.

TECHNOGYM BENCH FOR DIOR

Dit is een innovatieve alles-in-een-fitnessbank en biedt een maximale variatie aan oefeningen in een kleine ruimte. Het innovatieve ontwerp omvat een reeks dumbbells, elastieken, weerstandsbanden en weighted knuckles waarmee je meer dan 200 oefeningen uitvoert. Kies eenvoudig een training in de uitgebreide bibliotheek met on-demand workouts, beschikbaar in de Technogym App.

TECHNOGYM BALL FOR DIOR

Technogym Ball is ontworpen om je zelfs zittend in beweging te houden. Dit is zowel een stoel als een wellnesstool met een compleet trainingsprogramma voor flexibiliteit, versteviging en balans.

 

You May Also Like

Netflix lanceert deze maand “Formula 1: Drive to Survive” seizoen 3 (trailer)

En we hebben nog meer goed nieuws… Hoewel seizoen 3 nog moet beginnen is ...

Bell & Ross BR-X5 GREEN LUM, hét verlichtende horloge

Een trouwe partner in donkere dagen… Zichtbaarheid is altijd een belangrijk doel geweest voor ...

Motorola blikt vooruit naar Smartphonetrends voor 2021

kijk achteruit, kijk vooruit en blijf gefocust Smartphones zijn de voorbije jaren aan een ...