Deze peperdure mancave/garage kent geen limieten (video)

Real Life Iron Man Garage 

We hebben al wat garages gezien maar wat Supercar Blondie nu ergens in Zwitserland heeft gevonden is gewoon next level. Wie de eigenaar van dit geweldig stulpje is blijft vooralsnog een groot geheim maar wat we wel weten over de man, of vrouw, is dat hij/zij een uitstekende smaak heeft als het om exclusieve wagens gaat.

Zo vinden we in de garage, met als pronkstuk een ronddraaiende autolift, een collectie die miljoenen euro’s waard is. Zo vinden we naast recentere modellen ook erg exclusieve oldtimers en classics zoals bijvoorbeeld een Aston Martin DB4, Mercedes 300 SL, Ferrari GTB4, Alfa Romeo 8C, Rolls Royce Silver Ghost, 1924 Bugatti, en een heleboel vintage Porsches.

En niet alleen de wagens trekken de aandacht, ook de rest van de mancave. Zo vinden we nog een erg luxueuze badkamer met daarin een bad waar alle peperdure automerken in zijn gegraveerd.

En omdat beelden meer zeggen dan woorden… hier is de video, allemaal netjes aan elkaar gepraat door niemand minder dan Supercar Blondie.


Cover: YouTube

You May Also Like

MenStyle Road Test: Subaru XV

Nummer twee uit onze drieledige Subaru Test dit najaar… Of we in onze Japanse ...

MenStyle On Tour: Autosalon Brussel met Tendens TV (Video)

Whatmatters vs Leylah Alliet The Brussels Motor Show wordt vandaag afgesloten en uiteraard kon ...

MenStyle Road Test: Subaru Solterra

De eerste 100% elektrische Subaru  Samenwerken met andere merken, het is Subaru niet vreemd. ...