De nieuwe M4 gaat dakloos

En dit in 18 seconden…

Terwijl wij nog nagenieten van een lang weekend met de nieuwe BMW M3 Competition, testverslag volgt snel, laten de heren en knappe PR-dames bij BMW ons al dromen van iets anders, de nieuwe M4 Competition Cabrio. Want zeg nu zelf, wie wil deze 510 pk sterke krachtpatser niet loslaten met het zonnetje vol op die haren in de wind?

Wij zien het, met het risico van een nog sneller terugtrekkende haarlijn, helemaal zitten. Deze M4 Cabrio zal enkel als Competition én met xDrive aangeboden worden. De drieliter turbo heeft wel de mogelijkheid om de voorste aandrijving uit te schakelen voor het betere driftwerk. Wel in te schakelen is de optionele M Driver’s Package op de optielijst. Zo versnelt deze dakloze niet naar 250 maar tot zelfs 280 km/u.

Als dak is er de softtop, te kiezen in of Black of Anthracite Silver. Dat open of sluit je automatisch in 18 seconden en dit tot snelheden van 50 km/u. De eerste exemplaren zullen in juni van de band rollen. Wij zitten alvast klaar om er eentje aan de tand te voelen.

 

 

You May Also Like

Hier is de langverwachte nieuwe BMW 4-reeks

Er zijn al liters inkt over gevloeid… Bij manier van spreken dan natuurlijk want ...

Tesla-baas Elon Musk is de man van het jaar 2021

Aldus Time Magazine En zo volgt de vijftigjarige Zuid-Afrikaanse ondernemer andere (niet altijd even ...

Toyota Yaris GR bodykit door Prior Design is bruut, bruter,…

Bruutst… De verrassing van 2020? Ongetwijfeld de Toyota GR Yaris. Onze huisfotograaf ‘Herr Fred‘ ...