Sony lanceert nieuwe limited edition Silent White van de headphone WH-1000XM4

Omdat jouw oren het beste verdienen

Sony kondigt met trots de nieuwe limited edition WH-1000XM4 Silent White aan ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van Sony in mei 2021. Dit topmodel is uitgerust met dezelfde bekroonde en toonaangevende noise cancelling-technologie als de zeer populaire headphone WH-1000XM4.

De nieuwe witte kleur is ontwikkeld om het concept van stilte en rust te weerspiegelen. De WH-1000XM4 Silent White is vanaf mei 2021 (in gelimiteerde oplage) exclusief verkrijgbaar via Coolblue en Bol.com.

De hoofdtelefoon WH-1000XM4 Silent White heeft een parelmoerachtige afwerking om een dieptegevoel en een luxueus aanvoelen te creëren. Met de extra laklaag, naast de standaardkleuren zwart en zilver, is de WH-1000XM4 Silent White hoofdtelefoon nog beter bestand tegen vlekken en behoudt hij zijn hoogwaardige witte kleur. Bovendien worden alle accessoires in dezelfde witte kleurvariant geleverd, zodat uw draagtas en kabels perfect aansluiten bij het serene wit van de hoofdtelefoon.

Superieure stilte en geluid

De WH-1000XM4 levert de beste prestaties op gebied van noise cancelling door geluiden van midden en hoge frequentie te verminderen. De headphone beschikt over Dual Noise Sensor-technologie. Deze vangt omgevingsgeluid op via de microfoons en analyseert dit via de processor. Vervolgens detecteert de Bluetooth Audio SoC (System on Chip) deze gegevens en past ze meer dan 700 keer per seconde aan op basis van de muziek en het geluid. De HD Noise Cancelling QN1 Processor past ruisreductie in real-time toe aan de hand van een nieuw algoritme. Zo kan de muziekliefhebber genieten van muziek zonder ongewenste geluiden.

De WH1000XM4 is uitgerust met een nieuwe Bluetooth audio System on Chip dat zich in realtime aanpast aan geluid, muziek en andere akoestische kenmerken. Door gebruik te maken van Edge-AI bouwt DSEE Extreme de audio die tijdens digitale compressie verloren is gegaan, nauwkeuriger opnieuw op voor een natuurgetrouwe ervaring. Dit gebeurt door muziek in realtime te analyseren voor een rijkere, completere luisterervaring.

Dagelijks gemak

De WH-1000XM4 is uitgerust met de Speak-to-Chat functie. Middels deze innovatie is het eenvoudig om korte gesprekken te voeren zonder dat de headphone afgezet hoeft te worden. Het bestellen van koffie tijdens het luisteren van muziek of het vragen van de weg op het station, wordt hierdoor zeer eenvoudig. Door simpelweg te spreken herkent de headphone automatisch het stemgeluid van de gebruiker. De muziek stopt automatisch en laat omgevingsgeluid toe zodat het gesprek gevoerd kan worden zonder de headphone af te zetten. Na laatste spraaksignaal start de muziek automatisch na 30 seconden of door een simpele aanraking via de touch-bediening. Deze intelligente functie biedt veel gebruiksgemak bij dagelijks gebruik van de headphone.

 

Vanzelfsprekend is ook de bekende Quick Attention-modus beschikbaar voor de WH-1000XM4. Deze is eenvoudig te benaderen via een touch-pad aan de rechteroorschelp van de 1000XM4. Door aanraking via de handpalm wordt de noisecancelling tijdelijk uitgeschakeld en activeren de microfoons. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren – zonder de headphone af te hoeven zetten. Via dit touch-pad kan tevens van nummer gewisseld worden, is het volume instelbaar en kan een telefoongesprek worden opgenomen.

Multi-point connection

De WH-1000XM4-headphone kan eenvoudig worden gekoppeld met twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd. Als er een oproep binnenkomt, herkent de headphone het apparaat en maakt hij automatisch verbinding. Zo kan de gebruiker snel en soepel met één druk op de knop wisselen tussen apparaten.

De WH-1000XM4 kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan zowel een laptop als smartphone. Zodra er via de smartphone een gsm-gesprek binnenkomt – terwijl de gebruiker op de laptop naar muziek aan het luisteren is – kan het telefoongesprek eenvoudig worden opgenomen. Via een simpele aanraking van het touch-pad op de headphone kan direct en gemakkelijk geschakeld worden tussen de twee verbonden apparaten.

De hele dag comfort

Net als de andere kleurvarianten van de WH-1000XM4 combineert de nieuwe Silent White-versie een verfijnde stijl met een uitzonderlijk comfort in een lichtgewicht ontwerp. De superzachte, drukverminderende oorkussens zijn specifiek ontworpen voor mensen die veel onderweg zijn. Ze verdelen de druk gelijkmatig en zorgen voor een beter contact tussen oor en oorkussens voor een stabiele fit.  Daarnaast is de hoofdtelefoon compatibel met NFC, biedt hij een batterijduur tot 30 uur en is hij geoptimaliseerd voor Google Assistant en Amazon Alexa.

Het WH-1000XM4 Silent White limited edition-model heeft een adviesprijs van €430 en is verkrijgbaar vanaf mei 2021 via Coolblue en Bol.com (zolang de voorraad strekt).

You May Also Like

Bang & Olufsen en Ferrari bundelen krachten met heerlijke collectie

Hebbedingetjes voor de man die houdt van het steigerend paardje  Vandaag kondigt Bang & ...

IPad? Voor ieder wat wils!

Moet het voor jou niet altijd het beste van het beste zijn en is ...

Kamperen met een Skoda Enyaq? Dat doe je met een Enyaq FestEval

Laat Pukkelpop, WeCanDance of Kamping Kitsch maar komen  Roadtrippen met een elektrische auto? Het ...