Wordt Sky Rojo, nieuwe reeks makers ‘La Casa De Papel’ nieuwe Netflix-hit?

Wij zijn alvast benieuwd…

Ben ook jij fan van ‘La Casa de Papel’ en pink ook jij al een traantje weg nu je weet dat het aankomende seizoen ook definitief het laatste wordt? Dan is er misschien wel hoop. Zo komen de makers van ‘La Casa…’ en die andere steengoede reeks ‘White Lines’ met een nieuwe reeks, genaamd ‘Sky Rojo’.

Niet dat we El Profesor, Nairobi, Tokio, Lisboa, Denver en andere kornuiten in ‘Sky Rojo’ zullen terugzien maar ook zonder deze Netflix-sterren wordt dit ongetwijfeld een voltreffer.

Het verhaal:
In ‘Sky Rojo’ volgen we drie jonge vrouwen met de naam Coral (de nette en slimme van de groep), Wendy (verleidelijk en uitdagend) en Gina (de lieve en naïeve) die samen op de vlucht zijn voor hun pooier die hen onder valse voorwendselen geronseld heeft. Dit tegen de zin van hun pooier natuurlijk die zijn bron aan inkomsten letterlijk ziet gaan lopen. Hij stuurt zijn twee handlangers Christian en Moisés op de mooie dames af om ze op te sporen…

De eerste 8 afleveringen (25′ per aflevering) van ‘Sky Rojozijn vanaf 19 maart te zien op Netflix. Ideaal dus om in één ruk weg te bingen. Hoop niet op een ‘happy end’ want Netflix heeft ondertussen een tweede reeks besteld en aangekondigd, wat doet vermoeden dan er na acht afleveringen nog veel onbeantwoorde vragen zullen zijn.

Soit, wie nu al een blik wilt op deze nieuwe reeks, of voor zij die overtuigd willen worden van deze spannende reeks… hier is de trailer.

 

You May Also Like

Nike dropt iconische ‘Forrest Gump’-sneaker terug de wijde wereld in

Run Forrest Run Forrest Gump is een Amerikaanse film uit 1994, geregisseerd door Robert ...

LeBron James neemt plekje van Michael Jordan in voor Space Jam 2

Wie is nu de grootste?  We schrijven 1996 toen we als 15-jarige snoodaard naar ...

Alcoholcontrole? Dit zijn jouw rechten (en plichten)

Glaasje op? Laat je rijden!  Eerst en vooral willen we zeker stellen dat we ...