Motorola introduceert snelste moto g ooit: de moto g100

Haal meer uit je smartphone en dit voor een erg concurrentiële prijs

Met trots introduceerde Motorola gisteren zijn snelste moto g ooit: de moto g100. De nieuwe smartphone presteert als een flagship smartphone, zorgt voor een ongelooflijke game-ervaring en heeft een uitstekend camerasysteem. Bovendien is de moto g100 compatibel met het Ready For-platform. Ready For zorgt voor een nieuwe ervaring waarmee je nog meer uit je smartphone haalt. Zeg dus ‘ja’ tegen gamen op groot scherm, betere videocall ervaringen, meer en sneller multitasken op een makkelijke manier en nog zo veel meer.

Motorola viert 10 generaties van de geliefde moto g-familie. Die werd in het leven geroepen om de verwachtingen van consumenten en hun liefde voor technologie voor altijd te veranderen. Met deze smartphones brengt Motorola voortdurend wat gebruikers belangrijk vinden.

Streamen en downloaden wordt een fluitje van een cent, en vertragingen behoren tot het verleden met direct reagerende camera’s, supersnel opstarten van apps, en eindeloze mogelijkheden voor moeiteloos multitasken dankzij het nieuwste Snapdragon™ 870 5G Mobile Platform. Al die prestaties vragen om enorm veel power. Daarom hebben ze een 5000 mAh-batterij toegevoegd waarmee je de indrukwekkende functies van je telefoon optimaal kunt benutten met een gebruiksduur van meer dan 40 uur.

Deze prestaties zijn gekoppeld aan het prachtige 6,7″ CinemaVision-scherm. Zo zie je films tot leven komen op een ultrabreed scherm met dezelfde 21:9-afmetingen als in de filmindustrie met een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz die de beelden vloeiend en stabiel houdt. Alle actie zonder haperingen als het ware. Verder heeft dit scherm een 25% groter kleurbereik wat zorgt voor levendige, levensechte kleuren met verbeterde helderheid en contrast.

Ook Games zien er geweldig uit en presteren beter dan ooit, omdat de krachtige processor graphics twee keer zo snel laadt als elke vorige moto g6. Verder is er uiteraard ook nog het 64MP camera systeem. De 64MP ultrahoge resolutie hoofdsensor met Quad Pixel-technologie zorgt voor 4x meer gevoeligheid bij weinig licht en met de 16MP frontcamera leg je alledaagse momenten vast in prachtige, scherpe foto’s.

Maar dat is niet de enige manier waarop je creatief kunt zijn met de moto g 100. Bij Motorola weten ze dat heel wat consumenten bezig zijn met eigen contentcreatie. Daarom hebben ze in deze nieuwe smartphone twee functies opgenomen die je video-ervaring zullen verbeteren. Met de nieuwe Dual Capture-modus kan je tegelijkertijd opnames maken met de camera aan de achterzijde als de selfiecamera, waarbij je zowel jezelf als je onderwerp vastlegt.

De moto g100 geniet van de volledige kracht van Android 11 zonder onhandige software skins of dubbele apps.

Beschikbaarheid & prijzen

De moto g100 is vanaf midden mei beschikbaar in de Benelux in de kleur Magic Blue en heeft een adviesverkoopprijs vanaf €499,99.

Foto’s: Motorola

You May Also Like

De nieuwe Candela C-8 is een Polestar op water

Elektrisch ‘speedboat-varen’ De nieuwe Candela C-8 ‘powered by Polestar’ is het eerste product van ...

Whatmaters on Boat-Tour: Met Motorola op jacht Evanna

Whatmatters Late Night… Noem de bekendste boot van Vlaanderen en waar tot een paar ...

Ravissante pikante Marissa Galle vertelt ons alles over CES 2020

Naar jaarlijkse traditie… Ooit al gehoord van CES? Wél, zij die ons al een ...