Deze ‘Rich Kid of the Internet’ mag er wel wezen

Daddy’s girl…

Of geld gelukkig maakt? Laten we stellen dat het het leven best wat makkelijker maakt. Het is, als we voor onszelf spreken, niet zo dat het de poort naar het ultieme geluk is al durven we wel met zekerheid zeggen dat als ze de ongelimiteerde credit cards van de ‘RKOI’ oftwel de ‘Rich kids of the Internet’ afnemen, ze misschien wel diep ongelukkig worden.

Deze ‘Rich Kids’ houden ervan om via sociale media te pochen met hun, uhm uhm, duurverdiende centjes. Zo rijden ze in de dikste bakken, vliegen ze in privé-jets, dragen de duurste kleren en verblijven ze, wereldwijde pandemie of net, in de meest exotische plaatsen.

Een van die ‘Rich Kids’ is Katya Katerina, oftewel Катя Катерина voor onze Russische vrienden. Hoe ze aan haar centjes komt? Aangezien ze een ‘Rich Kid’ is… van de papa zeker? Ondanks geen spek voor onze bek, zouden we ze wel graag in onze pan hebben.


 

You May Also Like

Amy, opnieuw een Sonck die scoort!

Pa kijkt vol bewondering toe aan de zijlijn… Wie kent er nog Wesley Sonck? ...

Vlaamse Pareltjes LXII (62): Kimberly Herman

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Vlaamse Pareltjes LXXV (75): Laura Van Den Eynde

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...