Knappe gelukzoeker Chloë staat met beide lange beentjes stevig op de grond

Een kleine twee jaar kwamen we de knappe Chloë voor het eerst tegen. Toen een 19-jarige zelfzekere en welbespraakte jongedame die ondanks haar erg jeugdige leeftijd met beide voetjes op de grond in het leven stond en vastbesloten was in de weg die deze twee voetjes zouden bewandelen. Toen we ze geheel toevallig terug tegen het 1m78 lange lijf liepen haalden we de dictafoon boven en vroegen haar nog eens de kleren van lijf. Noem het gerust Chloë Reweghs 2.0…

Dag Chloë, lang geleden! Voor zij die je nog niet kennen, stel jezelf eens kort voor in 5 trefwoorden?
Vriendelijk, goedlachs, empatisch, doorzetter en doelbewust

Nog niks veranderd dus! Waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?
De laatste tijd ben ik veel bezig met fotoshoots, catwalktrainingen, videoshoots… door mijn agency MMIM Models. Ook ben ik bezig met het promoten van merken zoals onder andere Noba Fashion. Zij hebben verschillende grote merken in hun winkels hangen. Een van de meest spectaculaire dingen die ik overlaatst heb meegemaakt was dat ze mij in een fashion magazine geplaatst hadden met naam en foto. Het was voor een Amerikaans fashion magazine genaamd IMIRAGE, de foto’s waren genomen in een bad met goud en paars. Echt heel speciaal. Dat was al een droom die ik van mijn lijstje kon schrappen, in een magazine verschijnen.

Euh, ben je ons al vergeten dan? Soit, we zijn geen print-magazine natuurlijk! We kennen je vooral ook via social media. Wat wil je ermee bereiken? Wat zijn de verdere plannen hiermee?
Vandaag de dag is social media als model heel erg belangrijk. Je instagram-feed is als het ware een soort van “portfolio”. Veel modemerken en modellenbureaus kijken naar je Instagram posts, hoeveel stijlen je aankan, wat je bezighoudt en hoe je in de wereld staat. Mijn Instagram moet dus wat aansluiten bij mijn karakter en persoonlijkheid. Ik ben vrijwel altijd goedlachs en spontaan. Op mijn instagram kun je ook strakke high fashion foto’s terugvinden zoals deze van Sunny Jagesar voor MMIM terwijl er ook weer lieflijke en spontane foto’s tussen te vinden zijn. Ik wil hiermee laten zien hoe variabel ik als model ben en kan zijn. 

Belangrijk! Sociale media is dus erg belangrijk voor je?
Mijn social media is op het vlak van modellenwerk zeer belangrijk. Je wilt natuurlijk het beste van jezelf weergeven voor eventuele samenwerkingen met merken en of designers.

Als we je binnen vijf jaar opnieuw zouden tegenkomen, waar zou je dan willen staan?
Laten we de vraag anders stellen…

Lap, nu pakt ze ons werk nog af maar ga door…
Wat wil ik allemaal bereikt hebben binnen 5 jaar?

Vertel…
Want zoals je weet is het in je carrière als model nu of nooit. Ik ben nu 21 jaar, binnen 5 jaar zou ik dan 26 zijn. De meeste modellencarrieres lopen dan stillaan wat rustiger aan, dus ik wil nu alles op alles zetten om nog zoveel mogelijk kansen te grijpen en zoveel mogelijk modellenwerk te kunnen doen! Hierbij droom ik zeker van grote merken, wie niet? Maar het is allemaal niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Je moet niet alleen maar “mooi wezen”. Nee, er komt veel meer bij kijken. Zoals bijvoorbeeld elke dag op je voeding letten, genoeg trainen zodat je in shape blijft, veel doorzettingsvermogen hebben om niet op te geven en gewoon gaan voor waar je in gelooft. Ik ben nu al heel dankbaar voor alles wat ik al heb mogen meemaken. Hopelijk groei ik nog wat door in de high fashion industrie, dit spreekt me ook enorm aan. Mijn lengte heb ik alvast mee, ik ben namelijk 178cm. Nu nog gezien worden op de catwalk en power uitstralen, met dank aan de beste catwalk coach Jurgen Hoogwoud.

En levert het je ook voordelen op tijdens de missverkiezing waaraan je meedoet? Vertel hier eens iets meer over?
Ik doe mee met Miss International Model 2021. Dit is een Belgische verkiezing en modellenbureau dat nog niet zo lang bestaat, maar zeker niet moet onderdoen! Deze verkiezing wordt mogelijk gemaakt door Hamdi Mahouk en Judith Ligny. Eerst stomen ze je klaar aan de hand van fotoshoots, catwalktrainingen, videoshoots, mediatraingen etc… . Ze volgen je goed op en leren je de kneepjes van het vak. We zijn een echt team met zijn allen. De groep bestaat uit 20 meisjes en 20 jongens. Ik werd gescout op Instagram voor een casting. Eerst had ik hier niet echt behoefte aan om aan nog een verkiezing mee doen omdat ik ook al Finaliste Miss België 2019 was en ik mezelf toen nog te jong vond om in dat, soms best wel harde, wereldje te stappen. Maar ik ben ontzettend blij dat ik deze kans van hen heb gekregen, ik ben al zo gegroeid als mens en model door hen.

Wat mogen we verstaan onder gegroeid? 
Zoals ik mezelf nu zou beschrijven? Strong independant woman.

En wat wil je ermee bereiken?
Ik zou graag deze verkiezing winnen zoals iedereen dat natuurlijk wilt. Als je de titel van Miss International Model 2021 wint, mag je namelijk naar de internationale verkiezing “Miss Eco International” in Egypte. Miss Eco International staat namelijk voor het promoten van een groenere en ecologischere wereld. Als dochter van een landbouwer zit de agrarische cultuur en het welzijn van natuur en planeet natuurlijk in hart en nieren. Doordat ik op een landbouwbedrijf ben op gegroeid, ben ik ook zeer nuchter van karakter en begin ik niet snel te zweven. Ik heb ze thuis altijd hard zien werken voor hetgeen ze verdienden, zo ben ik ook ingesteld. Hard werken om je dromen te realiseren met vallen en opstaan. En kijk, een boerenmeisje die zich vuil kan maken en de dag erna op een catwalk staat en op de set? Moet kunnen toch! 

‘Boerin zoekt catwalk’… ik voel een nieuw programma komen. Het hoeft niet altijd een datingshow te zijn. Hoe staat het trouwens in de liefde? Nog altijd even goed als twee jaar geleden?
In de liefde gaat alles goed! We passen onze schema’s aan aan elkaar, niet altijd makkelijk. Maar als je van elkaar houdt mag je relatie nooit in de weg staan van je dromen. Hij steunt me door dik en dun, maar is na een hele dag of weekend modellenwerk toch heel blij als hij me ’s avonds terug in zijn armen mag sluiten.

En terecht! Hoe ben of beter was je te verleiden?
Simpelweg door een leuk karakter met veel dieptegang. Ik hou van mensen waar ik ellenlange conversaties mee kan voeren en waar het nooit saai wordt of ongemakkelijk. Ik val echt op intelligente mannen waar meer achter zit dan een mooi uiterlijk. Ik vind vooral de klik het belangrijkste, dus met eens mooi lachen of een knipoog kom je niet zo ver bij mij.

Geen kleffe openingszinnen dus. Om wat tips te geven aan onze lezende mannen, wat is de slechtste openingszin die ze ooit bij u gebruikt hebben? Welke de beste?
De slechte zou ik hem niet noemen, ik moest namelijk erg lachen met deze: “Hey Chloë, openingszinnen zijn niet mijn ding maar rijmen kan ik als een baas. Wat dacht je, drinken we samen eens een Maes? Of vind je dat niet lekker en wil je liever een rondje op de trekker?”
Heel charmant wel! Haha! De beste was: “Hey ik zag dat je in de apotheek werkt en ik zocht eigenlijk een EHBO doos want ik ben zo net kei hard voor je gevallen”

Iets anders nu, wat was je laatste buitenlandse trip?
Mijn laatste buitenlandse trip was Barcelona. Het was een citytrip met mijn beste vriendin en wat heb ik hiervan genoten! Ik hou enorm veel van de culturen van verschillende landen en de geschiedenis ervan. Maar je kan me vast en zeker ook plezieren met een dagje op het strand! Nog zo een mooi land vind ik persoonlijk Italië, veel cultuur en het eten is er ook heerlijk! Graag zou ik ook eens naar Afrika gaan, maar dan echt om de mensen daar te gaan helpen. Vroeger wou ik altijd meegaan met Artsen zonder grenzen. Naar hen kijk ik echt op.

Nobel! Voor we afsluiten, wat wil je zeker nog kwijt?
IEDEREEN kan mij een enorm plezier doen door op mij te stemmen! Zo maak ik kans op het kroontje! SMS: VOTE6 naar 6607! Iedere stem telt en je kan zoveel stemmen als je wilt!

Goed verkocht! Ons SMS’je is verstuurd! Maar dan willen we nog wel een vluggertje!
Ik ben blij dat ik weet dat ik wat deze rubriek inhoudt! Haha!

Bij deze…Go!

Het duurste item in mijn kleerkast is…mijn witte laarzen van het merk See By Chloé, normaal koop ik nooit zulke dure schoenen maar deze waren echt voor me gemaakt!
Mijn favoriete designermerk is…Tommy Hilfiger! Mooi en betaalbaar! Voor de rest Ted Baker, Prada, Gucci, Burberry, Versace en Christian Dior. Maar dat is altijd eerst even sparen! Haha
Mijn favoriete reisbestemming is…Italië! Cultuur, zon strand en lekker eten!
Mijn favoriete stad is…Milaan for sure! Hopelijk loop ik daar ooit een fashion show!
Bikini of lingerie? Lingerie is veel eleganter als je het mij vraagt
Mooi dom of lelijk slim? Hmm… Moeilijke! Maar eerder lelijk en slim
Geld is voor mij…handig, maar het moet niet het hoofddoel zijn in je leven, als je maar gelukkig en gezond bent, dat vind ik het allerbelangrijkste. Mijn gezondheid is mijn rijkdom.

My ultimate crush is…Leonardo DiCaprio toen hij jong was! Echt helemaal mijn type!
Ik word helemaal wild van… een jongen met diepgang, iemand die nuchter is en geen blaaskaak maar weet wat hij in zijn mars heeft.
Ik voel me het meest sexy als ik…me goed in mijn vel voel! En bij een shoot, als je echt in het moment zit, je make up mooi gedaan is en je je gedachten even helemaal focust on the job!

Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Mijn raam openen en het zonlicht binnenlaten, ik ben echt een zonnekindje! De zon geeft me energie.
Als ik de lotto win dan…Geef ik een deel aan goede doelen en ga ik zelf ook mee naar anderen landen waar hulp nodig is, mensen gelukkig maken en helpen maakt mij ook gelukkig. Wat heb je aan een dikke villa, zonder liefde of geluk in je hart?
Wat niemand over mij weet is… Dat zelfs ik moeilijke jaren gekend heb, waar ik me ongemakkelijk in mijn vel voelde en alles moeizaam ging. Mensen maken zo een taboe over de psychologische gezondheid van de jeugd. Iedereen is wel eens onzeker of voelt zich niet goed in zijn vel, al lijkt het soms niet zo. Ik wil graag een inspiratiebron zijn voor de jeugd die met mentale problemen kampt, blijf gewoon in jezelf geloven ook al zie je geen uitweg meer. Jouw geluk komt nog wel, alles heeft tijd nodig.

En met deze wijze woorden kunnen we niet anders dan afsluiten. Bedankt voor jouw tijd en heel veel succes met de verkiezing en de rest van al jouw plannen! Wij blijven het volgen! En volgen dat kan iedereen op Instagram

You May Also Like

Met knapperd Liz blijven we in ons kot! (Interview)

Om de muren op te lopen, die Corona, en dan hebben we het niet ...

Deze Nederlandse is de mooiste pokerspeelster op aarde

Voor haar gaan we all-in Wij spelen met de jongens wel eens een partijtje ...

Sylvie Meis schittert op Ibiza in bikini’s van ‘den Aldi’

Zelfs in bikini’s ‘van den Aldi’ De dag we lachen met ‘den Aldi’ is ...