Moordende Jennifer Lopez wordt nieuwste Netflix-hit

Een moordvrouw…

Een moordvrouw of huurmoordenaar…allemaal één pot nat als we over de ondertussen 50-plusser Jennifer Lopez spreken. De Latijns-Amerikaanse zangeres en actrice spat dan ook als weleer van het scherm in haar nieuwe film, The Mother, een actiefilm op Netflix waar ze een kinky hoofdrol als vrouwelijke huurmoordenaar vertolkt.

De film werd geregisseerd door de Nieuw-Zeelander Niki Caro en het script komt uit de pen van Misha Green, die we ook al kennen van onder andere Heroes, Sons of Anarchy en binnenkort Tomb Raider 2. Straffe mannen dus! De korte samenvatting? Ze moet haar dochter, wie ze jaren eerder heeft afgestaan, redden. Tegelijkertijd wordt ze achternagezeten door een groep gevaarlijke mannen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Of ze het stilletjes aan niet wat rustiger aan gaat doen? Vergeet het! De nog altijd erg appetijtelijke knapperd is al bezig met een nieuw project voor Netflix, deze keer als actrice én producent. “The Cipher”. En omdat ze nog wat gaatjes heeft in haar agenda, is ze ook nog eens druk in de weer met de nieuwe film Shotgun Wedding en naast Owen Wilson in de romantische komedie Marry Me.

Een overdosis Jennifer? Neen! Je kan er nooit genoeg van krijgen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Cover: Instagram

You May Also Like

Netflix keert met Vikings: Valhalla terug naar grimmige 11e eeuw

Grimmig, bloederig en spannend Vikings: Valhalla neemt ons mee naar het begin van de 11e ...

H4Z4RD, de film met Dimitri Vegas mag je niet missen (video)

En ook Jeroen Perceval, Jennifer Heylen en Frank ‘Ferry Bouman’ Lammers Zin in een ...

Ook zusje van Marisa Papen houdt wel van een streepje naakt

Het zit in hun DNA… Marisa hoeven we jullie niet meer voor te stellen ...