Moordende Jennifer Lopez wordt nieuwste Netflix-hit

Een moordvrouw…

Een moordvrouw of huurmoordenaar…allemaal één pot nat als we over de ondertussen 50-plusser Jennifer Lopez spreken. De Latijns-Amerikaanse zangeres en actrice spat dan ook als weleer van het scherm in haar nieuwe film, The Mother, een actiefilm op Netflix waar ze een kinky hoofdrol als vrouwelijke huurmoordenaar vertolkt.

De film werd geregisseerd door de Nieuw-Zeelander Niki Caro en het script komt uit de pen van Misha Green, die we ook al kennen van onder andere Heroes, Sons of Anarchy en binnenkort Tomb Raider 2. Straffe mannen dus! De korte samenvatting? Ze moet haar dochter, wie ze jaren eerder heeft afgestaan, redden. Tegelijkertijd wordt ze achternagezeten door een groep gevaarlijke mannen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Of ze het stilletjes aan niet wat rustiger aan gaat doen? Vergeet het! De nog altijd erg appetijtelijke knapperd is al bezig met een nieuw project voor Netflix, deze keer als actrice én producent. “The Cipher”. En omdat ze nog wat gaatjes heeft in haar agenda, is ze ook nog eens druk in de weer met de nieuwe film Shotgun Wedding en naast Owen Wilson in de romantische komedie Marry Me.

Een overdosis Jennifer? Neen! Je kan er nooit genoeg van krijgen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Cover: Instagram

You May Also Like

“All or Nothing”, de docu-reeks over Juventus die je niet mag missen

Binnenkort te zien op Amazon Prime Amazon Prime en documentaires over de grootste voetbalploegen, ...

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 1

Gangsters …. Sla de krant (of de digitale versie of TV of eender welk ...

Nisa pakt het kroontje van Miss Exclusive in

Hadden wij dit niet voorspeld? Missverkiezingen, we weten ze wel te vinden. Of ze ...