Met deze Ford F-150 Raptor knal je als een held door de woestijn

Een logisch vervolg…

De Ford F-150 geldt al jaren als één van de best verkochte, zoniet de best verkochte, wagens in de (tegenwoordig iets meer verdeelde dan) Verenigde Staten. En wanneer wij denken aan de F-150, denken wij ook gelijk aan de Raptor, ofwel de V6-biturbo aangedreven pick-up. 

Nadat vorig jaar de nieuwe F-150 gelanceerd werd, was het voor ons dan ook wachten op het ultieme woestijn en offroad scheurijzer. En laat duidelijk zijn dat het dat is. De 3,5 liter V6-biturbo vinden we ook terug in de razendsnelle Ford GT.

 

Op officiële cijfers (Pk, sprintje, topsnelheid) is het nog even wachten maar laat duidelijk zijn dat we niet kunnen wachten om dit speeltje eens over onverharde en moeilijk berijdbare wegen, zijn habitat, te jagen.

Wij zijn alvast benieuwd of ook onze huisfotograaf ‘Herr Frederik‘ zijn Raptor inwisselt voor de nieuwe.

 

You May Also Like

Hou een karaoke-avond in… je Tesla

Zotter moet het niet worden… Dat Elon Musk en zijn kornuiten bij Tesla zotte ...

Autowereld ‘Supercar Story’ gaat laatste week in met een bom

Of zelfs een paar… De tentoonstelling Supercar Story overtreft de stoutste verwachtingen. Met meer ...

Eindelijk, hier is de Mercedes-AMG One

Een hybride sportwagen met een motor die recht uit een Formule 1 komt Eindelijk? ...