Met deze Ford F-150 Raptor knal je als een held door de woestijn

Een logisch vervolg…

De Ford F-150 geldt al jaren als één van de best verkochte, zoniet de best verkochte, wagens in de (tegenwoordig iets meer verdeelde dan) Verenigde Staten. En wanneer wij denken aan de F-150, denken wij ook gelijk aan de Raptor, ofwel de V6-biturbo aangedreven pick-up. 

Nadat vorig jaar de nieuwe F-150 gelanceerd werd, was het voor ons dan ook wachten op het ultieme woestijn en offroad scheurijzer. En laat duidelijk zijn dat het dat is. De 3,5 liter V6-biturbo vinden we ook terug in de razendsnelle Ford GT.

 

Op officiële cijfers (Pk, sprintje, topsnelheid) is het nog even wachten maar laat duidelijk zijn dat we niet kunnen wachten om dit speeltje eens over onverharde en moeilijk berijdbare wegen, zijn habitat, te jagen.

Wij zijn alvast benieuwd of ook onze huisfotograaf ‘Herr Frederik‘ zijn Raptor inwisselt voor de nieuwe.

 

You May Also Like

Eindelijk! De nieuwe Porsche Turbo S

En nu centjes tellen… Wij zijn nog niet bekomen van onze longdrive met de ...

Nieuwe details en foto’s van Porsche 911 GT3 gelekt

En nu maar wachten tot maart… Als we onze bronnen mogen geloven zal de ...

Bang & Olufsen en Ferrari bundelen krachten met heerlijke collectie

Hebbedingetjes voor de man die houdt van het steigerend paardje  Vandaag kondigt Bang & ...