Dit zijn de meest opvallende gadgets van de meest beroemde mensen

Beroemde mensen zijn vaak voorlopers als het gaat om de nieuwste modetrends.

Ook op het gebied van gadgets is er altijd sprake van het nieuwste van het nieuwste bij bekendheden. Wil je weten welke gadgets het meest opvallend zijn onder de sterren? Die ontdek je hier met ook een aantal gadget tips om er als een ster bij te lopen.

Altijd de nieuwste iPhone voor Ariana Grande

Ariana Grande is een beroemdheid die altijd met de nieuwste iPhone op zak loopt. Zodra er een nieuw model is uitgekomen, zie je Ariana wel met een foto ervan op Instagram. Uiteraard is het belangrijk om smartphones te beschermen tegen beschadigingen. Daarom komen gsm hoesjes goed van pas. Die zijn voordelig aan te schaffen via de Hoesjes Outlet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)

Multifunctionele blender voor Gordon Ramsey

Gordon Ramsey is natuurlijk bekend vanwege zijn sublieme kookkunsten en scheldkanonnades in veel van zijn televisieprogramma’s. Deze chef-kok heeft in een interview zijn liefde verklaard voor een blender die hij gebruikt. Dat heeft natuurlijk alles te maken met gezonde voeding. Een blender is bij uitstek geschikt om de heerlijkste smoothies op tafel te zetten. In dat kader heeft Gordon zelf ook een aantal recepten samengesteld voor het maken van smoothies met gezonde ingrediënten.

Smartwatch voor Pharrel Williams

Er lopen natuurlijk enorm veel beroemdheden rond op de wereld en een ieder heeft een eigen voorkeur voor gadgets. Zo heeft Pharrel Williams vanaf het begin al een voorkeur voor het dragen van een smartwatch. Pharrel staat bekend als een ster die graag de laatste trends mag volgen. Het is ook niet voor niets dat Apple deze bekendheid heeft benaderd om als ambassadeur voor de Apple watch op te treden.Daarom liep deze beroemdheid rond met een iPhone en 24 karaat gouden Apple Watch Edition.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pharrell Williams (@pharrell)

Populaire gadgets

In de wereld van de sterren heeft iedereen wel een gadget, waarbij er een aantal erg populair zijn. Bijvoorbeeld een draadloze robotstofzuiger net als een Google Chromecast of een spelcomputer. Een camera om mee te filmen is natuurlijk ook erg populair en vooral onder influencers. Als je het allemaal zo bekijkt dan wijken de sterren niet eens zo heel veel af als het gaat om de gadgets die bij iedereen populair zijn. Iedereen loopt met een smartphone en spelcomputers zijn eveneens in trek net als dat een smartwatch al gemeengoed is geworden onder de bevolking.

Cover: Pexels

You May Also Like

Met deze Louis Vuitton vlieger je als een baas

Eentje voor Zoute strand?  Al meer dan 150 jaar voorziet Louis Vuitton de wereld ...

Slapen? Dat doe je in een diervriendelijk dekbed

Veel dekbedden hebben een vulling van ganzen- of eendendons. Dons heeft een hoge isolatiewaarde ...

Tournée Minérale: Zo ben jij klaar voor een maand zonder alcohol

Februari is traditioneel de maand van Tournée Minérale®. Dit initiatief van De Druglijn daagt ...