Komt er een Targa-versie van de Toyota Supra?

Yes please! 

Corona impacteert alles en iedereen, dus ook de autoindustrie. Zowat alle autosalons en -beurzen over gans de wereld konden en kunnen niet doorgaan en dat maakt dat we enkele tripjes met spannende onthullingen moeten missen, waaronder de SEMA Show in Las Vegas. Jammer ook voor onze buddy’s in Sin City, Frank Molnar en Camper Chef Bart.

 

Die SEMA stond normaal gezien decor om de GR Supra Sport Top Concept te laten debuteren, een nog stoerdere en uitgegaste Supra, die we nog altijd eens moeten testen (hint hint), met retro-accenten naar de A80-generatie, zoals de spoiler en achterlichten. Wat valt ook op? De Targa-dakconstructie, oftewel Aero Top.

Die was er ook al in de vorige generatie en bestaat uit een afneembaar paneel uit twee delen. Zo wordt structurele stijfheid gewaarborgd en wordt het chassis verstevigd. Of het bij een concept blijft, willen de Japanners niet lossen maar laten we hopen dat we dit ooit op onze wegen mogen tegenkomen.

You May Also Like

Extremistische Plug-In Ferrari SF90 Stradale blaast iedereen omver

En je mag er nog jaren mee in elke Lage Emissie Zone.. Extreem links, ...

Exclusieve Porsche 911 Sport Classic is een pareltje

Die willen wij in onze garage… Na de eerste en al erg geslaagde 911 ...

Is Grecale Maserati’s reddende engel?

Een geprepareerde Alfa Romeo Stelvio? Dat het met de Grecale menens is voor Maserati ...