Vlaamse Pareltjes LVII (57): Michèle Debouverie

Vlaanderen boven!

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

Vandaag zetten we de knappe Michèle Debouverie in de kijker. De knapperd uit Avelgem viel ons vorig jaar al op tijdens de selecties van Miss België. Helaas heeft zie die noodgedwongen moeten stopzetten  na een knieblessure. Een nieuw jaar, een nieuwe kans moet ze gedacht hebben en ze werd dit jaar Eerste Eredame Miss West-Vlaanderen 2021 en Miss Charity 2021. Mochten we nog een Miss Whatmatters hebben, ze zou het lintje zo krijgen.

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op [email protected].

You May Also Like

Heerlijk stomende video Marissa Galle kruidt Hunkemöller Blogger Awards

Wij, de redactie van Whatmatters, en toch wel een toonaangevend platform als het gaat ...

Alleen maar Vlaamse Pareltjes op deze Vlaamse Feestdag

11 juli op zijn best… Waarom de hele aardkloot afschuimen op zoek naar mooie ...

Vlaamse Pareltjes XLVII: Parel Thijs

What’s in her name? Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere ...