Pffff! Autosalon 2021 geannuleerd door Corona

Damn

Dat 2020 maar snel achter de rug is en dat 2021 terug een jaar wordt om naar uit te kijken. Met deze instelling zitten we nu. Maar het eerste evenement van 2021 waar we zo hard naar uitkijken heeft er ondertussen ook al gelegen.

Zo zou het 99ste salon, zoals elk jaar in januari, in de Heizelpaleizen plaatsvinden. En dat komt dus te vroeg.  “Vandaag, nu de pandemie opnieuw snel aan kracht wint, moet Febiac besluiten dat de huidige ontwikkeling van de coronapandemie het ons niet toelaat om een ‘fysiek’ auto-, motor- en lichte bedrijfsvoertuigensalon te organiseren”, aldus salondirecteur Pierre Lalmand. “Wij willen op geen enkele manier de veiligheidsmaatregelen en contactbeperkingen ondermijnen die de overheid van elke burger en elke organisatie verwacht.”

En zo wordt de editie van de Brussels Motor Show uitgesteld tot 14 tot 23 januari 2022.

Voor zij die niet zolang kunnen wachten, geven we je nog de edities 2019 en 2020 mee. Niks mis met een throwback, niet?

You May Also Like

Geen Zoute Grand Prix in 2020? Dan doen we een Durbuy GT Tour!

LADIES & GENTLEMEN, START YOUR ENGINES… ON A DIFFERENT DATE! Het Coronavirus hakt er ...

Ford GT krijgt nieuwe gelimiteerde speciale reeks

40 stuks… We zien het wel meer, constructeurs van supersportwagens die hun toppertjes in ...

Duitsland kan niet lachen met 414km/u op Autobahn

Ongelimiteerd snelheid?  Ook wij keken met verbazing naar een breedlachende Tsjech die zijn Bugatti ...