Pffff! Autosalon 2021 geannuleerd door Corona

Damn

Dat 2020 maar snel achter de rug is en dat 2021 terug een jaar wordt om naar uit te kijken. Met deze instelling zitten we nu. Maar het eerste evenement van 2021 waar we zo hard naar uitkijken heeft er ondertussen ook al gelegen.

Zo zou het 99ste salon, zoals elk jaar in januari, in de Heizelpaleizen plaatsvinden. En dat komt dus te vroeg.  “Vandaag, nu de pandemie opnieuw snel aan kracht wint, moet Febiac besluiten dat de huidige ontwikkeling van de coronapandemie het ons niet toelaat om een ‘fysiek’ auto-, motor- en lichte bedrijfsvoertuigensalon te organiseren”, aldus salondirecteur Pierre Lalmand. “Wij willen op geen enkele manier de veiligheidsmaatregelen en contactbeperkingen ondermijnen die de overheid van elke burger en elke organisatie verwacht.”

En zo wordt de editie van de Brussels Motor Show uitgesteld tot 14 tot 23 januari 2022.

Voor zij die niet zolang kunnen wachten, geven we je nog de edities 2019 en 2020 mee. Niks mis met een throwback, niet?

You May Also Like

Het succes verlengd! Citroën dropt nog 1.000 extra exclusieve AMI Buggy’s

Nog meer karakter om het buitenleven anders te beleven… Eén van onze test met ...

MenStyle Roadtest: Jeep Wrangler Sahara 2020 Cabrio (272pk)

Na de diesel in de bergen en in de stad, nu de vijfdeurs benzine ...

Een Alfa? Neen, wel een Touring Superleggera Aero3

A touch of Alfa Romeo De mannen van Touring Superleggera lanceren de Aero3, een ...