Hier zijn de eerste beelden van de gloednieuwe BMW i4

Na de concept, nu het echte werk…

Op de jaarlijkse conferentie van BMW Group in München werd gisteren de nieuwe BMW i4 onthuld. De BMW i4 is een volledig elektrische vierdeurs Gran Coupé die de concurrentie moet aangaan met de Polestar 2 en Tesla Model 3.

“Met zijn sportieve looks, de beste rijdynamiek in zijn klasse en zijn emissievrij rijplezier is de BMW i4 een echte BMW. Hij laat het hart van het merk BMW nu volledig elektrisch kloppen”, aldus Pieter Nota, lid van de Raad van Bestuur van BMW AG en verantwoordelijk voor Customer, Brands, Sales.

De BMW i4 is een volledig elektrische vierdeurs Gran Coupé en zal in de loop van 2021 op de markt komen, inclusief een BMW M Performance model. Zijn verfijnde balans van typische BMW sportiviteit, comfort en duurzame prestaties zijn volgens de dames en heren in Beieren uniek in zijn segment.

De BMW i4 modellenlijn zal beschikbaar zijn in verschillende versies met een actieradius tot 590 km (WLTP). Met een vermogen tot 390 kW / 530 PK (M Performance model) accelereert de BMW i4 van nul naar 100 km/u in ongeveer 4 seconden.

Volledige details over de BMW i4 zullen in de komende weken nog bekend worden gemaakt. Wordt vervolgd!

You May Also Like

MenStyle On Tour: Foto- en video-shooting Fiat 500x in Turijn

De eerste sneeuw… We hebben het niet over het kleinkunstnummer van Jan de Wilde ...

MenStyle Road Test: Kimi Raïkkönens Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Althans diegene waarmee hij ‘De Groene Hel’ onveilig maakte… Hey Jens, heb je het ...

Nieuwe Porsche Panamera Turbo verpulvert record Nordschleife

7:29.81 Cijfers die kunnen tellen en die zijn voorganger doen verbleken. Zo doet de ...