Moto g 5G plus: Betaalbare toekomst van supersnelle connectiviteit

Prijs-kwaliteit een voltreffer

Motorola’s missie is, en is altijd geweest, om innovatieve technologie en zinvolle mobiele ervaringen voor iedereen toegankelijk te maken. Nu brengt het bedrijf dit naar een hoger niveau met de introductie van moto g 5G plus, de smartphone die de kracht van 5G-technologie naar de gebruikers brengt zonder de functies op te offeren waarvan we weten dat ze die het belangrijkst vinden en waar ze dol op zijn.

Gisteren werd de moto g 5G plus voor het eerst getoond. Deze smartphone brengt ultrasnelle 5G-snelheden en toonaangevende functies naar Motorola’s best verkopende mid-tier-franchise.

Zo is er:

Motorola’s allereerste ultrabrede frontcamera systeem met een unieke 8MP ultrabrede lens en 16MP selfie camera met Quad Pixel Technologie – ontworpen om 4X meer in je frame te passen en het beste van je dag of nacht vast te leggen.

Quad camerasysteem achteraan: bestaande uit een 48MP camera met Quad Pixel Technologie, een 8MP ultra-groothoeklens, een 5MP Macro Vision lens en een 2MP dieptesensor.

6,7″ CinemaVision Full HD+ met 90Hz scherm verversingssnelheid – de beste op een Motorola mid-tier telefoon tot nu toe.

5.000 mAh-accu plus 20W TurboPowerTM-lader die meer dan 2 dagen levensduur van de accu biedt op 5G of 3 dagen op 4G LTE

De nieuwe moto g 5G plus zal in heel de Benelux verkrijgbaar zijn in twee varianten, vanaf €349,99 voor de versie met 4GB RAM en 64GB opslag, en €399,99 voor de versie met 6GB RAM en 128GB opslag in de kleur Surfing Blue.

You May Also Like

Maak je auto winterklaar met deze vijf tips

Koning Winter komt piepen Zij die vanmorgen opstonden en de wagen niet in de ...

Dunhill DRIVEN, het parfum voor snelle jongens

En die goed willen ruiken… Ze schakelen een versnelling hoger bij dunhill en ze ...

Cadeautip voor mannen: Naaktkalender 2021 van Marisa Papen

En je sponsort gelijk het goede doel! Ben je nog op zoek naar een ...