Nieuwe Shelby is beste ooit

Een raspaard vol paarden

Als je over een muscle car spreekt adem je in één moeite ook gewoon Ford Mustang uit. Ok, als we spreken over de instapversies worden we er niet bepaald erg wild van maar als de naam ‘Shelby’ valt, dan is onze aandacht meer dan getrokken. En laat nu net een nieuwe Shelby, de Shelby Super Snake Bold Edition sissend en giftig losgelaten worden. Giftig? Voor de klimaatactivisten ongetwijfeld maar daar, petrolheads we zijn, liggen wij niet echt wakker van.

Deze Shelby, gebaseerd op de Mustang GT is volgens Shelby de beste Shelby ooit. De 5.0L trekt de kasseien uit de grond en doet hierbij beroep op zo maar eventjes 825 Mustang-paardjes. Gooi er nog een (optionele) Shelby by Penske-ophangsysteem tegenover en je kan er zowaar gezwind de bochten mee in. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren, oranje, gifgroen of donkerblauw met uiteraard, ook het interieur in bijpassend kleurtje.

Kostprijs? Van scratch 124.000 dollar tenzij je al een ‘gewone’ Mustang GT hebt, dan bouwen ze hem voor jou even om vanaf 72.000 dollar. Let wel op, ze kunnen slechts een productie van 500 stuks per jaar aan en ongetwijfeld zal dit een gegeerd paardje zijn.

You May Also Like

Deze peperdure mancave/garage kent geen limieten (video)

Real Life Iron Man Garage  We hebben al wat garages gezien maar wat Supercar ...

BMW bevestigt: Er komt een BMW M5 Touring

Hell yeah!  Op de test met de nieuwe BMW M3 Touring is het nog ...

Dit is de nieuwe Peugeot 308 SW en wij mochten er al exclusief de baan mee op

De nieuwste expressieve creatie van PEUGEOT is vanaf nu op de Belgische wegen te ...