Abarth 595 Pista krijgt een kleine (geslaagde) update

Een paar extra paardjes én een nieuw kleurtje

Als er één wagentje is waarmee we ons als de beste mee hebben geamuseerd, dan was het de Abarth 595 Pista wel. Nu, deze kleine duivel krijgt onder- en bovenhuids wat nieuwigheden mee. Hij behoudt wel zijn geblazen 1.4, maar die vierpitter heeft dankzij een grotere Garrett-turbolader nu 165 in plaats van 160 raspaardjes in de aanbieding. Ook aan de uitlaat is (gelukkig) niets gewijzigd, zo krijgt de 595 nog steeds de pruttelende Record Monza-sportuitlaat met kleppen mee. Alles goed voor een topsnelheid van 218 km/h. 

De vernieuwde 595 Pista is nu te verkrijgen in een matgrijze kleur en met een Adrenaline Kit, een pakket waarmee de 595 Pista felgroene afwerking op de spiegelkappen en in de bumpers krijgt. Geslaagd over de hele lijn!

 

You May Also Like

‘C’était un Rendez-Vous’ met Charles Leclerc is gelanceerd

Met de snelheid van een Ferrari SF90 Stradale… Het heeft niet lang geduurd dat ...

MenStyle On Tour: Wereldpremière Mini Electric in Rotterdam

Een wereldpremière? Dan zijn we er als de kippen bij!  Of we zin hadden ...

MenStyle On Tour: BMW M-modellen testen op Circuit Zolder

En tegelijk een Europese première meepikken… Of we zin hadden in een Europese première ...