WAG van Mario Götze schittert in nieuwe collectie van Hunkemöller

Ann-Kathrin Götze…de mooie vrouw achter Mario Götze

Dat de nummer 10 van Borussia Dortmund en de man die Duitsland nog naar de wereldtitel schoot ook naast het veld een neus heeft om te scoren mogen nu wel ondervinden. Dankzij Hunkemöller leren we kennis maken met zijn lieftallige deerne.

Zij scoorde als influencer in navolging van topmodel Doutzen Kroes, Anna Nooshin en andere WAG Pamela Reif een nieuwe lingerie-collectie. “Lingerie is altijd al een onderdeel geweest van mijn DNA en een mooi setje zorgt ervoor dat ik mij zelfverzekerd en mooi voel. De samenwerking met Hunkemöller sluit volledig bij mij aan als lingerie-expert. Vanaf het begin voelde het al goed, onze visies komen overeen: elegantie en zelfverzekerdheid is voor ons belangrijk, maar ook de kwaliteit. Dit samen met de collectie van Mario zorgt voor één compleet verhaal”, aldus Ann-Kathrin Götze.

U hoort het goed, ook haar man Mario doet een duit in het zakje. Hij ontwierp drie boxershorts om zijn vrouw en haar goede doel ‘Kids to life’ te steunen. “Ik ben heel trots op de collectie boxershorts die ik heb gelanceerd. Nu hebben mannen nog meer redenen om te gaan shoppen. De boxershorts sluiten perfect aan bij de lingerie-collectie van mijn vrouw Ann-Kathrin. Daarbij steunen we meteen het goede doel ‘Kids to life’, wat het allemaal nog beter maakt dan het al is.”, sprak de draaischijf van Borussia.

Dus heren…als je nog een cadeautje zoekt voor je vrouw, lief, bijslaap voor haar verjaardag, zoveel maanden samenzijn of moederdag…dan weet je sowieso wel te scoren met één van deze moderne, sexy setjes!

Foto’s: Hunkemöller

 

 

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes LXIII (63): Eleonore du Zoute

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Vlaamse Pareltjes XXIV: Jitte Cosemans

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes LIII (53): Jozefien Sommerijns

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...