Wij ontmoetten WAG & Blogger Pamela Reif, Hunkemöllers nieuwste schatje

Pamela Reif, wie heeft er al van deze Duitse schoonheid gehoord? Vanaf nu zeker wel! Buiten het feit ze het bekende liefje is van voetballer (WAG dus) Robert Bauer (Werder Bremen) is ze vooral ook een bekende blogger met meer dan 3 miljoen volgers op Instagram.  Ze  staat bekend om haar geweldige stijlgevoel, haar gespierde, maar toch sexy lichaam en een levensstijl om jaloers op te worden. Met haar Instagramaccount, blog en boek vormt ze een inspiratiebron voor meiden en slapeloze nachten voor mannen over de hele wereld. Sinds kort is ze naast Doutzen Kroes ook één van de gezichten van Hunkemöller. Zo presenteerde de knappe blondine dan ook haar eerste lingerie collectie in Hunkemöller’s flagship store in München. In deze winkel, aan de Kaufingerstraße 16 (zeker een bezoekje waard!), vertelde ze met trots over haar eerste eigen lingerie collectie en de samenwerking met Hunkemöller. De nieuwe collectie bestaat uit echte eyecatchers zoals een velvet body, romantische lingerie sets en lieflijke nachtsetjes. Haar favoriet? De blauwfluwelen bustier in combinatie met de highwaist brazilian. Dit trendy setje combineert ze met een ripped denim jeans en een wit, enigszins transparant T-shirt. Zo kun je de bustier er nog net doorheen zien. Wij zijn als man alvast fan! Tijd dus om deze knapperd eens te aanhoren…

20170816_JH_Pamela2_5DIV1444

Dag Pamela, wat was je eerste reactie toen Hunkemöller je vroeg je eigen lingeriecollectie te ontwerpen?
Toen Hunkemöller mij benaderde, voelde ik me zeer vereerd en was ik erg opgewonden. Maar tegelijkertijd vond ik het ook wel een beetje spannend! Ik was altijd al een liefhebber van het merk Hunkemöller, maar bedrijfsmatig had ik nog nooit iets met lingerie gedaan. Maar nu ben ik ontzettend blij dat ik deze kans heb aangegrepen!

Wij ook! Hoe zou jij je favoriete item uit deze collectie combineren met wat je op dit moment in je kledingkast hebt hangen?
Een van mijn favoriete stukken uit mijn eigen collectie is de blauwfluwelen bustier. Ik zou dan ook gaan voor een look van ripped denim jeans gecombineerd met een wit, enigszins transparant T-shirt. Zo kun je de bustier er nog net doorheen zien – een beetje sexy, maar toch een perfecte outfit.

20170816_JH_Pamela2_5DIV1666

Hoe zou je je eigen collectie omschrijven?
Iedere vrouw is mooi. De juiste lingerie benadrukt alleen maar de natuurlijke schoonheid die je al bezit! Een ding is zeker, dit is een collectie die zeker een plekje in je vrouw of vriendin haar lingerielade gaat bemachtigen! 😉

Wat vind jij het leukste aan je werk?
Eigenlijk komen in mijn werk al mijn hobby’s samen, daarom vind ik mijn “baan” zo geweldig! Door het vele reizen en alle spontane momenten is het werk ontzettend afwisselend en verveelt het nooit! Ik ontmoet veel interessante en inspirerende mensen en soms moet ik mezelf even in de arm knijpen om te beseffen dat ik me echt in een bepaalde situatie bevind.

20170816_JH_Pamela2_5DIV1391

Heb je altijd al een influencer willen worden?
Nee, nooit. Maar alleen omdat ik geen idee had dat “influencer” zijn een vak was!

Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gekregen?
Het mooiste compliment heb ik ooit tijdens een meet & greet gekregen. Een van mijn volgsters vertelde me dat ik haar al drie jaar lang iedere dag inspireerde om nog beter haar best te doen op school en in het dagelijks leven, en ook in de sportschool. En dat is precies het doel dat ik met mijn werk voor ogen heb.

20170816_JH_Pamela2_5DIV1500

Hoe ziet jouw perfecte eetdag er van ’s ochtends tot ’s avonds uit?
Hmmm, ik begin altijd met een kommetje granola met Griekse yoghurt, vers fruit en zaden. Als lunch eet ik graag een quinoasalade met kip en groenten en als avondmaaltijd bijvoorbeeld zalmfilet. En natuurlijk voldoende tussendoortjes – smoothies, noten, fruit en pure chocola!

En dan nu de laatste vraag: als je zou moeten kiezen tussen nooit meer sexy lingerie of nooit meer je favoriete jeans dragen? Waar zou je voor gaan?
Mijn sexy lingerie, zonder twijfel! Onderschat nooit de kracht van mooie lingerie 🙂 En ik zou dan nog steeds jurkjes, rokjes en leggings kunnen dragen – geen probleem!

Meer weten over Pamela? Volg haar op Instagram. En wil je je vrouw, lief of bijslaap ook verrassen met een sexy, pikant en uitdagend setje? Neem dan zeker online een kijkje op de Pamela_rf lingerie collectie. Met welk stukje zie jij je lief al rondhuppelen?


Pamela_1
Pamela_04
 
Pamela_06
 
 

Met dank aan Hunkemöller International voor deze samenwerking!
Credits: Hunkemöller
 
 

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes van Instagram Deel II: Maxime Vergauwen

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes XXXV: Quirine Van Camp

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Vlaamse Pareltjes Deel XI: Chiara Musone

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...