Vlaamse Pareltjes XXXV: Quirine Van Camp

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Quirine Van Camp (@quirinevc) op

Vandaag zetten we de knappe Quirine Van Camp in de kijker. Een meid die wij al langer kenden want ze schuimde in onze ware beginperiode voor ons de festivals af. Omdat we ze nooit uit het oog verloren en dat ze met de dag knapper en knapper wordt, werd het nog eens tijd om deze knapperd wat vraagjes voor te schotelen en onze nieuwe lezers ook kennis te laten maken met deze toch wel heel knappe en erg sympathieke verschijning. Meer nog…er gaan dit jaar nog spannende dingen gebeuren waar we voorlopig de lippen nog stijf op elkaar dienen te houden. Op het hoogtepunt ga je er zeker meer van horen!

Mocht je trouwens ook een knap Instagram-Pareltje kennen die wel eens mag shinen, laat het ons weten op [email protected] Doen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Quirine Van Camp (@quirinevc) op

Quirine…zet je schrap…
Ik weet niet wat ik kan verwachten bij jullie maar shoot…

Het duurste item in mijn kleerkast is…Ik ben zelf niet zo bezig met dure of goedkope spullen en kijk dan ook meestal niet (meteen) naar de prijs.  Het moet vooral mooi zijn en een aanvulling zijn op hetgeen ik nog niet heb. Of dat nu van dure merken komt of van een commerciële brand. Heb ook een speciale aparte kast voor al mijn gymkleding. Vermits dat een van mijn grootste passies is ben ik lichtelijk verslaafd aan stoere en sexy sportkledij te verzamelen. Maar om te antwoorden op je vraag:vermits ik wel een walk in dressing heb en nog wat plaats over had staat er een Ultra HD TV te wachten om op te hangen. Dus voorlopig is dat het duurste Item. Hahaha!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Quirine Van Camp (@quirinevc) op

Mijn favoriete designermerk is…Moeilijk kiezen, zijn er wel een paar natuurlijk! Maar Seven Jeans zit er sowieso tussen vermits dat een broek is die je poep nog strakker en beter doet uitkomen. Als ik die aanheb voel ik mij op en top Bootylicious! En, eind van het jaar ga ik naar de US of A voor oudejaar en op mijn to do lijst staat dan meteen de Seven store bezoeken. Het is toch net iets voordeliger qua prijs, zeker in de outlet stores. Het beste gevoel dan ook om goeie deals te pakken om designer kleding.

Mijn favoriete reisbestemming is…Reizen is voor mij mijn persoonlijke drugs! Hou ervan om andere culturen en plaatsen te ontdekken. Zodra ik tijd heb met mijn drukke job stap ik op de vlieger en ben weg. Thailand, Cambodja, Vietnam, Cuba, Bali, zijn er maar een paar die ik al ontdekt heb de afgelopen jaren. Het geeft mij zo’n voldoening en een kick om de schoonheid van die landen te ontdekken. Voel me dan stiekem ook een beetje de Antwerpse Lara Croft. Op mijn to lijstje staat over een paar weken Sin City Las Vegas. Ga daar oudejaar vieren op de wereldberoemde strip. Denk dat dat een ongelofelijke ervaring gaat zijn. Dus het spijt mij, maar één favoriete reisbestemming kan ik je niet geven. Of toch.. doe maar gewoon onze aardbol dan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Quirine Van Camp (@quirinevc) op

Mijn favoriete stad is…Voorlopig is dat met grote stip ‘Rome’ Hier kan ik elk jaar terug naartoe gaan. So in love!

En niet enkel voor de knappe Italianen maar vooral door de vibes die deze stad uitstraalt. 2 uurtjes met de vlieger en je stapt gewoon in een andere wereld. Waarschijnlijk komt dat doordat de stad is vormgegeven door Miichelangelo, Leonardo Da Vinci en de Renaissance die er ontstaan is. Prachtig dus, kan er uren over vertellen en vooral eeuwig doorbrengen.

Mijn favoriete song van het moment is…Song die momenteel op repeat, repeat, repeat staat is Eastside van Halsey!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Quirine Van Camp (@quirinevc) op

Bikini of lingerie? Goh moeilijk, ik draag super graag sexy lingerie. Maar bikini is dan weer ideaal om aan het zwembad te liggen met een cosmopolitan cocktail. Moesten we nu eens de Bikigerie uitvinden. Dat is dan de combinatie van sexy lingerie in de vorm van een bikini, of andersom!

Geld is voor mij…Altijd welkom haha! Maar ook niet altijd het belangrijkste. Ik kan mij net zogoed amuseren zonder geld en ga bijvoorbeeld even graag op reis met een backpack on a budget.

My ultimate crush is…Mmmmmmm Let’s saaayyy ‘Chris Hemsworth’ Die mag mij altijd met zijn hamertje eens komen kidnappen! Thor, I’m yours!!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Quirine Van Camp (@quirinevc) op

Ik word helemaal wild van…Tapas en Chocolade . Yuuuummm! En goed en leuk gezelschap. Als je mij kan laten lachen, dan ben ik voor het grootste deel al verkocht.

Ik voel me het meest sexy als ik…Als ik in de ochtend om 7h ben gaan gymmen, dan ben je vooral heel fier op wat je net gedaan hebt. Of zoals vorige week op de rode loper van de Story Awards staan met een super sexy stijlvolle jurk.

Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Uit bed stappen en gaan fitnessen! Liefst wanneer de gym nog maar net  open is. Dan is het lekker rustig en ben je fris voor de rest van de dag! En daarna duik ik in mijn creatieve job.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Quirine Van Camp (@quirinevc) op

Wat niemand over mij weet is…Vroeger had ik de grootste complexen over mijn lichaam. Vooral mijn poep dan. Maar na mijn fitness verslaving en dedication ben ik er ondertussen heel erg happy mee, zeg maar fier! En dan is er nog een secret maar ssssshhtttt, als je dat weet moet ik je helaas ombrengen! Hahahaha

Als ik de lotto win dan…Vertrek ik de dag erna op wereldreis en ga voor minstens één jaar de wereld verkennen. Zonder twijfelen. Als mij iemand de winnende cijfers kan geven van volgende week ben ik je eeuwig dankbaar.

Ochtend- of avondseks? Haha moet ik kiezen? Maakt niet echt uit zolang het maar ‘goeie passionele’ seks is!  Maar omdat je aandringt dat ik toch moet kiezen. Pak dan maar uitgebreide avondseks. Kunnen we nadien gewoon blijven liggen en is er nog tijd voor ronde 2, ronde 3,…..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Quirine Van Camp (@quirinevc) op

Cover: Instagram/Robbert Poel

You May Also Like

Vlaams Pareltje Charlotte Van Brabander naar GGPoker.be

De Vlaamse Poker-Queen Dat we niet verlegen zijn om Vlaamse Pareltjes aan jullie voor ...

Behind the 'Hunkemöller'-scenes van onze All Time Crush Doutzen Kroes!

Noem één (ex-)Victoria’s Secret Angel…steevast valt er dan maar één naam op onze redactie…Doutzen ...